Γκριεζμάν : «Αναμονή τέλος. Το βράδυ θα γνωρίζετε την απόφαση μου»

Γκριεζμάν : «Αναμονή τέλος. Το βράδυ θα γνωρίζετε την απόφαση μου»

Μένει Ατλέτικο Μαδρίτης ο Άντουαν Γκριεζμάν; Φεύγει για Μπαρτσελόνα; Φεύγει για κάποια άλλη ομάδα που δεν έχει γραφτεί; Η ώρα της απάντησης έφτασε.

Τι θα επιλέξει τελικά ο Αντουάν Γκριεζμάν; Ατλέτικο Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα; Τέλος στην αγωνία των φιλάθλων θα δώσει ο Γκριεζμάν ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο Ισπανικό τηλεοπτικό κανάλι  «Cero» δίνοντας έτσι τέλος στο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού.

Με σημερινό του τιτίβισμα ο Γκριεζμάν προανήγγειλε την συνέντευξη που παραχώρησε στο Ισπανικό τηλεοπτικό κανάλι λέγοντας: «Θα έχετε αγανακτήσει από τα σχόλια που λένε αν θα φύγω, αν θα μείνω, πόσα μου δίνουν… Αλλά, η αλήθεια είναι αυτή που θα πω τώρα».

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί στις 22:15 ώρα Ελλάδος και θα έχει τον τίτλο «#LaDecision», η απόφαση δηλαδή, θυμίζοντας εν πολλοίς το αντίστοιχο σίριαλ του καλοκαιριού του 2010 και την ανακοίνωση της απόφασης του σούπερ σταρ του NBA Λεμπρόν Τζέιμς.

Με τον Τόμας Λεμάρ να είναι μία ανάσα από την Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι ποσού κοντά στα 75 εκατομμύρια ευρώ, οι φήμες περί αποχώρησης του Γάλου Επιθετικού από την ομάδα της Μαδρίτης έχουν «οργιάσει» τις τελευταίες ώρες. Μπορούν οι «Ροχιμπλάνκος» να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους και μαζί με τον Λεμάρ να ενδυναμώσουν σημαντικά το ρόστερ τους;

Τα τελευταία ρεπορτάζ θέλουν την Μπαρτσελόνα να έχει ως στόχο τον Άντουαν Γκλριεζμάν  και εναλλακτικές του τον Αιγύπτιο «Φαραώ» Μοχάμεντ Σαλάχ, τον Δανό πλέι μέικερ της Τότεναμ Κρίστιαν Έρικσεν, ακόμα και τον πρώην «Μπλαουγκράνα» Τιάγκο Αλκάνταρα. Οι Καταλανοί μάλιστα προτίθενται να δώσουν κι έμψυχα ανταλλάγματα για να κάνουν δελεαστικότερες τις προτάσεις τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ