Αλμερία – Σεβίλλη 2-2: Ακόμη ένα στραβοπάτημα για τους Ανδαλουσιάνους

Αλμερία – Σεβίλλη 2-2: Ακόμη ένα στραβοπάτημα για τους Ανδαλουσιάνους

Η Σεβίλλη έμεινε στο 2-2 εκτός έδρας απέναντι στην Αλμερία αφήνοντας έτσι δύο ακόμη πολύτιμους βαθμούς στην «μάχη» που δίνει για την παραμονή.

Εκεί που φαίνεται πως η Αλμερία πλησιάζει στην πρώτη της νίκη στη LaLiga από την έναρξη της περιόδου, πάντα κάτι συμβαίνει στο φινάλε και δεν τα καταφέρνει. Έτσι κι απόψε στο «Power Horse Stadium», η ομάδα του Γκαριτάνο μέχρι το 80΄ κρατούσε το προβάδισμα επί της Σεβίλης με το γκολ του Εμπάρμπα από το 39΄, ωστόσο, το μόνο που πέτυχε ήταν να «σώσει την παρτίδα» στο 90΄+5 και να πάρει την 10η ισοπαλία της στο πρωτάθλημα σε 28 αγωνιστικές (18 ήττες).

Διαβάστε επίσης: Σκληρά λόγια στο Ρέντη από Μεντιλίμπαρ και παίκτες – Η αντίδραση, η Μακάμπι, η διακοπή και η κουβέντα στο γήπεδο

Για τη Σεβίλη που αναζητεί ακόμη βαθμούς για να ξεκαθαρίσει οριστικά με την υπόθεση παραμονή το τελικό αποτέλεσμα μόνο επιτυχία δεν μπορεί να θεωρηθεί. Οι Ανδαλουσιάνοι μέσα σε 5 λεπτά έφεραν τα πάνω κάτω με τα γκολ των Λουκεμπάκιο και Οκάμπος (81΄-86΄), αλλά στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μιλοβάνοβιτς τους «πήρε τη μπουκιά από το στόμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ