Ρεάλ Σοσιεδάδ – Κάντιθ 2-0: Νίκησε εύκολα και εδραιώθηκε στην εξάδα

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Κάντιθ 2-0: Νίκησε εύκολα και εδραιώθηκε στην εξάδα

Χωρίς να... ζοριστεί ιδιαίτερα, η Ρεάλ Σοσιεδάδ επιβλήθηκε με σκορ 2-0 της Κάντιθ και παρέμεινε στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Το «διπλό» της περασμένης αγωνιστικής στην έδρα της Γρανάδα (3-2) φαίνεται ότι έδωσε… άλλο αέρα στη Σοσιεδάδ, η οποία νίκησε απόψε και την Κάντιθ στο Σαν Σεμπαστιάν με 2-0, αποτέλεσμα που την εδραιώνει στην 6η θέση της βαθμολογίας με +3 βαθμούς μπροστά από την 7η Μπέτις.

Ο Μερίνο στο 28΄ έβαλε μπροστά στο σκορ τους Βάσκους, οι οποίοι «καθάρισαν» το παιχνίδι στο 68΄ με τον Ζακαριάν, δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Η τεράστια νίκη της Κάντιθ επί της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν βοήθησε τους φιλοξενούμενους να πάρουν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα και η μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Τραορέ, Λε Νορμάντ, Γκαλάν (47’ Τίρνει), Θουμπέλδια, Μέντεζ, Θουμπιμέντι (75’ Τουριέντες), Μερίνο, Ογιαρθάμπαλ (74’ Σίλβα), Μπέκερ (84’ Μαγκουναθελάια), Κούμπο (67’ Ζακαριάν).

ΚΑΝΤΙΘ: Λεντέσμα, Ερνάντεθ, Καρσελέν, Ουσού, Τσουστ, Κουαμέ, Ναβάρο (82’ Ματσίς), Αλκαράθ, Σομπρίνο (86’ Οκάμπο), Γκόμεθ (34’ Ράμος), Χουάνμι (86’ Γκουαρντιόλα),

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ