Οσασούνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-4: Πάρτι τεσσάρων αστέρων από την «Βασίλισσα»

Οσασούνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-4: Πάρτι τεσσάρων αστέρων από την «Βασίλισσα»

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Βινίσιους (δύο γκολ) και Βαλβέρδε (τρεις ασίστ) η Ρεάλ Μαδρίτης... σκόρπισε με 4-2 εκτός έδρας την Οσασούνα και εκτόξευσε την διαφορά από την δεύτερη Χιρόνα στους 10 βαθμούς.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κόντρα στην Οσασούνα και με το εμφατικό 4-2 συνέχισε την πορεία της προς τον φετινό τίτλο της La Liga.

Κάπως έτσι παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αυξάνοντας παράλληλα την διαφορά της από την δεύτερη Χιρόνα στους 10 βαθμούς.

Η «Βασίλισσα» κατάφερε να πάρει προβάδισμα μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Βινίσιους να κλέβει την μπάλα από τον αντίπαλο του και να πλασάρει εύστοχα για το 0-1. Παρόλα αυτά η απάντηση της Οσασούνα ήταν άμεση με τον Μπουντιμίρ να ισοφαρίζει σε 1-1 τέσσερα λεπτά αργότερα.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασμα Κούγια μετά την ήττα της Κορίνθου: «Η πιο βρώμικη εγκληματική οργάνωση, θα τους κλείσουμε όλους φυλακή!»

Στη συνέχεια η ομάδα του Αντσελότι ανέβασε την απόδοση της καταφέρνοντας να πάρει ξανά προβάδισμα στο σκορ με τον Καρβαχάλ στο 18′ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από την ασίστ του Βαλβέρδε.

Στην επανάληψη η Ρεάλ ήταν το απόλυτο «αφεντικό» της αναμέτρησης δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της. Αρχικά στο 61′ ο Μπραχίμ Ντίαθ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3 με τον Βινίσιους να πετυχαίνει το δεύτερο του γκολ στη βραδιά γράφοντας το 1-4 στο 64′.

Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε ο Μουνιόθ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Σέρτσιο Ερέρα, Μόχικα, Ουνάι Γκαρσία, Κατένα (69’ Μουνιόθ), Αρέσο, Εράνδο (78’ Κρουθ), Γκόμεθ (69’ Ρουμπέν Γκαρσία), Τορό, Μονκαγιόλα, Μπούντιμιρ (69’ Ραούλ Γκαρσία), Αρνάιθ (69’ Ιμπάνιεθ)

ΡΕΑΛ: Λούνιν, Ρίντιγκερ, Καρβαχάλ, Τσουαμενί, Μεντί (84′ Γκαρσία), Καμαβινγκά (71’ Νάτσο), Κρόος (77’ Βάθκεθ), Βαλβέρδε, Μπραΐμ Ντίαθ (71’ Μόντριτς), Ροδρίγο, Βινίσιους (84′ Γκιουλέρ)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ