Σεβίλλη – Θέλτα 1-2: «Διπλό»… ανατροπής για την ομάδα της Γαλικίας

Σεβίλλη – Θέλτα 1-2: «Διπλό»… ανατροπής για την ομάδα της Γαλικίας

Η Θέλτα με τα γκολ των Πέρεθ και Λάρσεν, ανέτρεψε το αρχικό 1-0 της Σεβίλλης και ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της μετά την απόλυση του Ράφα Μπενίτεθ από την τεχνική της ηγεσία, παίρνοντας βαθμολογική «ανάσα».

Σπουδαίο «διπλό» πανηγύρισε η Θέλτα στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» επί της Σεβίλλης (1-2), με την ομάδα της Γαλικίας να επιστρέφει στις νίκες λίγες μέρες μετά την απόλυση του Ράφα Μπενίτεθ από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Η αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής της la Liga ξεκίνησε ιδανικά για τους Σεβιλιάνους οι οποίοι άνοιξαν το σκορ στο 15′ με τον Εν Νεσίρι, οποίος βγήκε σε τετ α τετ με τον γκολκίπερ Γκουάιτα και πλάσαρε ιδανικά για το 1-0.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το κίνητρο του Λούντζη και το… παράπονο του Μπαρτζώκα με τον Μήτρου-Λονγκ

Στην επανάληψη όμως, και σε αντεπίθεση διαρκείας, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ανατροπή πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση. Η Θέλτα πήρε τον έλεγχο του αγώνα και στο 72′ ο Κάρλες Πέρεθ, από ασίστ του Άσπας, έφερε το ματς στα ίσα. Ενώ 6 λεπτά αργότερα, η ομάδα του Χιράλδες έκανε στο 2-1, όταν ο Μπάμπα σέντραρε, από αριστερά, και ο Λάρσεν πετάχτηκε, με υπέροχο τακουνάκι, για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Νίλαντ, Χέσους Νάβας, Σέρχιο Ράμος, Κίκε Σάλας, Ακούνια (89′ Λαμέλα), Γκούντελι (75′ Πεδρόσα), Σουμαρέ, Οκάμπος (61′ Σούσο), Όλιβερ Τόρες (75′ Γιορντάν), Ίσακ, Εν Νεσίρι (61′ Λουκεμπάκιο)

ΘΕΛΤΑ: Γκουάιτα, Μανκίλο (28′ Κάρλες Πέρεθ), Ντομίνγκες (68′ Τζάιλσον), Ουνάι Νούνιες (76′ Τσέρβι), Ούγκο Άλβαρες (76′ Ροντρίγκες), Μπελτράν, Σοτέλο (68′ Στάρφελτ), Μινγκέθα, Μπάμπα, Ιάγκο Άσπας, Λάρσεν

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ