O Tσάβι τιμωρήθηκε με ποινή δύο αγωνιστικών όμως θα δώσει το «παρών» στο Clasico

O Tσάβι τιμωρήθηκε με ποινή δύο αγωνιστικών όμως θα δώσει το «παρών» στο Clasico

Ο Τσάβι τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών για την αποβολή του στο ντέρμπι με την Ατλέτικο, γεγονός που του επιτρέπει να είναι κανονικά στον πάγκο της Μπαρτσελόνα στο εκτός έδρας Clasico της 21ης Απριλίου απέναντι στην Ρεάλ.

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να έφυγε με ένα εμφατικό «διπλό» από το «Μετροπολιτάνο» την περασμένη Κυριακή, επικρατώντας με 3-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο ο προπονητής των Καταλανών, Τσάβι, αποβλήθηκε για έντονες διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Ο 44χρονος, άλλωτε θρύλος των μπλαουγκράνα, είδε κίτρινη κάρτα από τον Σάντσεθ Μαρτίνεθ για τη διαμαρτυρία του σε ένα φάουλ του Βιτσέλ πάνω στον Λεβαντόφσκι στο πρώτο μέρος ενώ ένα λεπτό αργότερα αντίκρισε απευθείας κόκκινη από τον διαιτητή και αναγκάστηκε να αποχωρήσει πρόωρα από τον πάγκο του.

Διαβάστε επίσης: Προς sold out το Ολυμπιακός – Βιλερμπάν – Ελάχιστα εισιτήρια απομένουν

Λίγα 24ωρα αργότερα, η Μπάρτσα ενημερώθηκε για την «καμπάνα» που επιβλήθηκε στον προπονητή της, με την πειθαρχική επιτροπή της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να ανακοινώνει πως τιμωρήθηκε για δύο ματς, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει τους αγώνες πρωταθλήματος με την Λας Πάλμας στο «Μοντζουίκ» (30/03) και με την Κάντιθ στο «Μιραντίγια» (13/04).

Αυτό σημαίνει πως θα επιστρέψει στους πάγκους στο μεγάλο ντέρμπι πρωταθλήματος απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, στις 21 Απριλίου στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», με την ανακοίνωση της αναφέρει επίσης πως ο Τσάβι θα κληθεί να πληρώσει επίσης πρόστιμο 600 ευρώ ενώ η διοίκηση των μπλαουγκράνα είναι υποχρεωμένη να καταβάλλει το ποσό των 700 ευρώ για την παραβατική συμπεριφορά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ