Το υπέροχο βίντεο της Ρόμα για την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down (vid)

Το υπέροχο βίντεο της Ρόμα για την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down (vid)

Ένα εντυπωσιακό βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα του Συνδρόμου Down ανήρτησε η Ρόμα στον επίσημο λογαριασμό της στο «Χ»

Η 21η Μαρτίου είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους με Σύνδρομο Down και η Ρόμα δημοσίευσε ένα πολύ όμορφο βίντεο αφιερωμένο στην ημέρα αυτή.

Οι «τζαλορόσι» έκαναν μια υπέροχη κίνηση και το αποτέλεσμα που αποτυπώνεται στον φακό είναι συγκινητικό. Κάλεσαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στην «Τριγκόρια» ορισμένους σεφ με σύνδρομο down, με σκοπό να μαγειρέψουν στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση των Ρωμαίων.

Διαβάστε επίσης: Οι «σίγουροι» και τα διλήμματα – Το πλάνο πρόκρισης του Πογέτ

Οι καλεσμένοι έδειξαν να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους, έχοντας την ευκαιρία να μαγειρέψουν και να σερβίρουν τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές, συνομιλώντας μαζί τους για αρκετή ώρα.

«Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down. Για να τιμήσουμε την περίσταση, μοιραζόμαστε αυτό το βίντεο μιας ημέρας που πέρασε στην Τριγορία μια ομάδα ανθρώπων από το «Locanda dei Girasoli», ένα λαμπρό παράδειγμα ένταξης και εκτίμησης των ατόμων με σύνδρομο Down», έγραψε ως λεζάντα η Ρόμα και συνόδευσε το υπέροχο αυτό βίντεο.

«Αυτή είναι η πρώτη μου φορά στην Τριγκόρια», λέει στο ξεκίνημα ένας εκ των σεφ που χαιρετάει τα ινδάλματά του, ενώ μεταξύ των παικτών και του Ντε Ρόσι, βρίσκεται και η CEO της Ρόμα, Λίνα Σουλούκου.

«Είναι μια υπέροχη εμπειρία. Χαιρέτησα τον Ντε Ρόσι για πρώτη φορά. Τώρα βοηθάω στην κουζίνα και μετά θα φτιάξω ομελέτες μπροστά σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Θέλω να κάνω τα πάντα στη ζωή μου. Θέλω να δουλέψω με διάσημους σεφ. Θέλω να γίνω ποδοσφαιριστής. Είναι όλοι καλοί ποδοσφαιριστές και καλοί άνθρωποι. Το να συμμετέχουμε είναι αυτό που έχει σημασία γιατί ο αθλητισμός είναι για όλους», συμπληρώνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ