«Ματιές» της Ρεάλ Μαδρίτης στον Αλεξάντερ – Άρνολντ

«Ματιές» της Ρεάλ Μαδρίτης στον Αλεξάντερ – Άρνολντ

Την περίπτωση του Τρεντ Αλεξάντερ - Άρνολντ φέρεται να εξετάζει η Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Άγγλο μπακ να μην έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιο του με τη Λίβερπουλ το οποίο λήγει το 2025

Ακόμα ένα αστέρας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου βρίσκεται στα ραντάρ της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να επιθυμεί την δημιουργία μιας νέας φουρνιάς των Galacticos.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Ισπανία, η Βασίλισσα εκτός από την απόκτηση των Κιλιάν Εμπαπέ και Αλφόνσο Ντέιβις για το φετινό καλοκαίρι, εξετάζει ακόμα μία μεταγραφή που θα ταράξει τα νερά στην ποδοσφαιρική Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: «Τρέλα» στο λιμάνι – Sold out ο «τελικός» με τη Φενέρ!

Οι Μερένχες φέρεται πως έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον δεξιό οπισθοφύλακα της Λίβερπουλ, Τρεν Αλεξάντερ – Άρνολντ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους Ρεντς μέχρι το 2025, ωστόσο ακόμα δεν έχει ανανεωθεί, με τις δύο πλευρές να μην έχουν έρθει ακόμα σε συμφωνία.

Ο 25χρονος ακραίος αμυντικός, έχει δηλώσει ικανοποιημένος και χαρούμενος στη Λίβερπουλ, όμως δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει κάποια στιγμή από τον σύλλογο που τον έχει αναδείξει.

Η Ρεάλ «σκανάρει» και παρακολουθεί από κοντά την υπόθεση, με την «relevo» να τονίζει ότι η ομάδα της Μαδρίτης βρίσκεται σε… αναμονή και εάν δει ότι μπορεί να κινηθεί, τότε θα προχωρήσει σε επίσημες ενέργειες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ