Λαπόρτα: «Είπαμε όχι σε πρόταση της Παρί για τον Γιαμάλ ύψους 200 εκατ. ευρώ»

Λαπόρτα: «Είπαμε όχι σε πρόταση της Παρί για τον Γιαμάλ ύψους 200 εκατ. ευρώ»

Ο Ζοάν Λαπόρτα αποκάλυψε πως η Παρί Σεν Ζερμέν κινήθηκε για τον Λαμίν Γιαμάλ, όμως η Μπαρτσελόνα απέρριψε την πρότασή της.

Η Παρί Σεν Ζερμέν επιχείρησε τη μεγάλη κίνηση για την αντικατάσταση του Κιλιάν Μπαπέ, ακολουθώντας την τακτική που είχε χρησιμοποιήσει το καλοκαίρι του 2017, όταν κατέβαλλε στη Μπαρτσελόνα τη ρήτρα αποδέσμευσης του Νεϊμάρ, ποσό που έφτανε τα 222 εκατ. ευρώ για να τον πάρει στο Παρίσι.

Όπως είχε αποκαλύψει στις αρχές του μήνα η αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης «Marca» η πρωταθλήτρια Γαλλίας θέλησε να κάνει το ίδιο και με τον 17χρονο Λαμίν Γιαμάλ, το νέο μεγάλο ταλέντο της Μπαρτσελόνα, και προκειμένου, μάλιστα, να τον πάρει στη γαλλική πρωτεύουσα πρόσφερε 200 εκατ. ευρώ!

Αυτός ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Ζόρζε Μέντες, ατζέντης του Γιαμάλ, ταξίδεψε στη Βαρκελώνη για να συναντηθεί με τον πρόεδρο των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα, αλλά αυτός απάντησε αρνητικά και το αποκάλυψε:

«Εχουμε τεράστιες προτάσεις για παίκτες όπως ο Γιαμάλ για 200 εκατ. ευρώ, αλλά είπαμε όχι. Διότι εμπιστευόμαστε απόλυτα το Λαμίν, το αθλητικό πρότζεκτ και δεν έχουμε ανάγκη τα χρήματα. Είμαστε σε διαδικασία οικονομικής ανάκαμψης και βλέπουμε φως στο τέλος του τούνελ. Η ομάδα θα ξεπεράσει τα οικονομικά προβλήματα της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ