Λαπόρτα: «Θα ανανεώσω το συμβόλαιο του Αραούχο για μια ζωή»

Λαπόρτα: «Θα ανανεώσω το συμβόλαιο του Αραούχο για μια ζωή»

Στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Orígens Araujo» βρέθηκε ο Τζόαν Λαπόρτα, ο οποίος τόνισε ότι θέλει να κρατήσει τον Αραούχο για μια ζωή στην Μπαρτσελόνα

Πρεμιέρα έκανε το ντοκιμαντέρ για την ζωή του αμυντικού της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Αραούχο, «Orígens Araujo», με τον πρόεδρο των Καταλανών να δίνει το παρόν στην λαμπερή αυτή εκδήλωση.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Χωρίς Γουόκαπ, Λαρεντζάκη κόντρα στη Βίρτους, μέσα ο Γουίλιαμς-Γκος

Ο Τζοάν Λαπόρτα, ρωτήθηκε σχετικά με το μέλλον του 26χρονου στόπερ στους μπλαουγκράνα και την ανανέωση του συμβολαίου του, με τον ισχυρό άνδρα της Μπάρτσα να απαντά: «Θα ανανεώσω το συμβόλαιό του για μια ζωή».

Στην συνέχεια ο Λαπόρτα αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Αραούχο τονίζοντας: «Δεν θέλω να αποκαλύψω τον επαγγελματισμό του Ρόναλντ , ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους σέντερ μπακ στον κόσμο, αλλά αυτό που κάνω. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η αφοσίωσή  του στον σύλλογο. Ο Ρόναλντ είναι αφοσιωμένος στον σύλλογο από την πρώτη στιγμή, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, όπως στην προπόνηση, με τους συμπαίκτες του, μαζί μου, με το επιτελείο. Εγώ θα πω ότι είναι μεγάλη υπερηφάνεια να αγωνίζεται στην Μπάρτσα.

Το να έχεις παίκτες σαν τον Ρόναλντ  που υπερασπίζονται τα χρώματα της Μπάρτσα είναι σημαντικό για εμάς. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Το ντοκιμαντέρ θα χρησιμεύσει για να δείτε ότι είναι τόσο εξαιρετικός επαγγελματίας όσο και άνθρωπος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ