Γκούτι: «Αυτή η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ καλύτερη από τους Galacticos»

Γκούτι: «Αυτή η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ καλύτερη από τους Galacticos»

O άλλωτε θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκούτι, μίλησε για την Ρεάλ Μαδρίτης της φετινής σεζόν, χαρακτηρίζοντάς την καλύτερη ομάδα από του Galacticos στους οποίους αγωνιζόταν

Ο Χοσέ Μαρία Γκουτιέρεθ, γνωστός και ως Γκούτι, ήταν μέλος των θρυλικών Galacticos της Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία αγωνίστηκε 1995 έως το 2010 καταγράφοντας συνολικά 542 συμμετοχές.

Ο άλλωτε θρύλος της Βασίλισσας, βρέθηκε στην γνωστή εκπομπή «El Chiringuito» και αναφέρθηκε στην τωρινή ομάδα των «μπλάνκος» την οποία χαρακτήρισε καλύτερη από τους «Galacticos» της περιόδου 2000-2006, όταν και η ισπανική ομάδα κυριάρχησε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης: Πόσα εισιτήρια θα πάρουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στη Νέα ΦΙλαδέλφεια, αν φτάσουν στον τελικό του Conference League

«Η τωρινή Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τους Galacticos. Όποιοι κι αν παίζουν, είναι πολύ καλύτεροι, σαν ρόστερ από τους Galacticos. Επίσης οι τωρινοί είναι παίκτες ταπεινοί, που έχουν τα πόδια στους στο έδαφος», ανέφερε αρχικά ο 47χρονος παλαίμαχος και συμπλήρωσε λέγοντας:

«Εγώ ήξερα ποια ήταν η θέση μου στην Ρεάλ Μαδρίτης. Καταλάβαινα πως έπρεπε να δίνω την μπάλα στον καλύτερο και να κάνω πιο απλά τα πράγματα. Όταν έπαιζα στο κέντρο δίπλα στον Μακελελέ, πολλές φορές ήξερα πως οι επιλογές μου ήταν να δώσω την μπάλα στον Φίγκο, τον Ζιντάν ή τον Ρονάλντο, γιατί πάντα είχαν την λύση μέσα στο ματς. Γιατί αναφέρομαι τόσο στον Μακελελέ; Γιατί ήξερε σχεδόν αλάνθαστα τι έπρεπε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ