Πόσα εισιτήρια θα πάρουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στη Νέα ΦΙλαδέλφεια, αν φτάσουν στον τελικό του Conference League

Πόσα εισιτήρια θα πάρουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στη Νέα ΦΙλαδέλφεια, αν φτάσουν στον τελικό του Conference League

Η UEFA ενημέρωσε τις οκτώ ομάδες που έχουν απομείνει στο Conference League για τα εισιτήρια που θα πάρουν εφόσον προκριθούν στον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Από την επόμενη εβδομάδα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μπαίνουν στη μάχη για την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League με τα πρώτα τους παιχνίδια κόντρα σε Φενέρμπαχτσε και Κλαμπ Μπριζ αντίστοιχα. Οι δύο ελληνικές ομάδες βρίσκονται μπροστά σε μία τεράστια πρόκληση και έχουν κάθε λόγο να κάνουν όνειρα τελικού.

Ένας τελικός που θα διεξαχθεί στην «Opap Arena» στις 29 Μαΐου και αυτό από μόνο του αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για τους δύο εκπροσώπους του ποδοσφαίρου της χώρας μας. Μάλιστα η UEFA ενημέρωσε τις οκτώ ομάδες των προημιτελικών για τα εισιτήρια που δικαιούνται οι φιναλίστ της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Ο Μεντιλίμπαρ, το «ποδόσφαιρο Ολυμπιακού», ο «φταίχτης» στο γκολ της ΑΕΚ και το επίπεδο του Βάσκου

Αν και το νέο γήπεδο της ΑΕΚ έχει χωρητικότητα κοντά στις 32.000, τα εισιτήρια που θα πάρουν οι ομάδες που θα φτάσουν στον τελικό θα είναι μόλις από 8.800. Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς πως ειδικά αν στον τελικό είναι ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ (ή και οι δύο μαζί), ο αριθμός αυτός φαντάζει εξαιρετικά μικρός.

Τα υπόλοιπα εισιτήρια η UEFA αναμένεται να τα χρησιμοποιήσει για δικούς της σκοπόυς, όπως χορηγούς και όχι μόνο. Το θέμα είναι να φτάσει βέβαια κάποια ελληνική ομάδα μέχρι τον τελικό γράφοντας ιστορία και μετά βλέπουμε για τα εισιτήρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ