Ο Κανσέλο κάνει θυσία… εκατομμυρίων για να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα

Ο Κανσέλο κάνει θυσία… εκατομμυρίων για να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα

Ο Ζοάο Κανσέλο μείωσε κατά 2 εκατομμύρια της ετήσιες αποδοχές του προκειμένου να ενταχτεί στην Μπαρτσελόνα, με τον Πορτογάλο να επιθυμεί την παραμονή του στους Καταλανούς και το επόμενα χρόνια

Την ποδοσφαιρική του… Ιθάκη, φαίνεται πως βρήκε ο Ζοάο Κανσέλο στην Μπαρτσελόνα, με τον 29χρονο φουλ μπακ να είναι καταλυτικός στην απόδοση των Καταλανών, κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις, με έως τώρα απολογισμό 4 γκολ και 4 ασίστ σε σύνολο 33 εμφανίσεων.

Ωστόσο, το μέλλον του Πορτογάλου διεθνούς άσου στους μπλαουγκράνα δεν είναι σίγουρο, αφού αγωνίζεται στην Μπάρτσα ως δανεικός από την Μάντσεστερ Σίτι, και τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου δεν επιτρέπουν δαπανηρές μεταγραφές προκειμένου να τον εντάξουν μόνιμα.

Διαβάστε επίσης: Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 1-1: Ο Χοβάν «κρέμασε» τα «λιοντάρια» στις καθυστερήσεις

Ωστόσο, ο ίδιος ο Κανσέλο έχει δηλώσει αρκετές φορές την πρόθεσή του να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα για αρκετά χρόνια αφού απολαμβάνει ξανά το ποδόσφαιρο, ενώ του αρέσει και η ζωή στην πρωτεύουσα της Καταλονίας.

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, βέβαια, έκανε μεγάλη οικονομική θυσία προκειμένου να ενταχτεί στην ομάδα του Τσάβι, αφού το συμβόλαιό του προβλέπει μειωμένες ετήσιες αποδοχές κατά 2 εκατομμύρια ευρώ, διευκολύνοντας τον οικονομικό ισοσκελισμό των μπλαουγκράνα.

Ο Ζόρζε Μέντες, ο ατζέντης του Πορτογάλου, το τελευταίο διάστημα συνομιλεί με τη Μάντσεστερ Σίτι και δουλεύει για να ικανοποιήσει την επιθυμία του πελάτη του, που είναι να συνεχίσει στην Μπάρτσα, ενώ και ο πρόεδρος της Μπάρτσα, Ζοάν Λαπόρτα, επιβεβαίωσε πως ο σύλλογος έχει ξεκινήσει τις επαφές για την ολοκλήρωση του ντιλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ