«Ο Δουβίκας σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Θέλτα το καλοκαίρι»

«Ο Δουβίκας σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Θέλτα το καλοκαίρι»

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Τάσος Δουβίκας εξετάζει την περίπτωση να αποχωρήσει από τη Θέλτα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ένα δημοσίευμα από την Ισπανία έρχεται να φέρει νέα δεδομένα στο μέλλον που θα έχει ο Τάσος Δουβίκας στο ισπανικό πρωτάθλημα και τη Θέλτα.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «elgoldigital.com» τονίζει πως ο Έλληνας επιθετικός σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει από την ομάδα της Γαλικίας το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς ούτε οι άνθρωποι του συλλόγου δείχνουν πως… καίγονται να τον κρατήσουν.

Όσα αναφέρει το ισπανικό δημοσίευμα:

«Η σεζόν του Δουβίκα στην Θέλτα είναι πολύ περίπλοκη και ο Έλληνας επιθετιός σκέφτεται σοβαρά την επιλογή να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Δουβίκας έφθασε στην Θέλτα το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο παρά τις μεγάλες προσδοκίες που γεννήθηκαν, ο Δουβίκας έκανε μια πολύ δύσκολη σεζόν στη Θέλτα.

Υπό τον Ράφα Μπενίτεθ ήταν αναπληρωματικός. Οι καλές εμφανίσεις του στο Copa del Rey οδήγησαν τους οπαδούς της Θέλτα να ζητήσουν περισσότερα λεπτά για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Όμως ο Ράφα Μπενίτεθ δεν είδε το σχέδιο με τρεις επιθετικούς και η κατάστασή του δεν βελτιώθηκε. Ωστόσο, η απόλυση του Μαδριλένου και η άφιξη του Claudio Giráldez του έδωσε μια νέα ευκαιρία . Μια ευκαιρία που κατέληξε να είναι άλλη μια απογοήτευση.

Ο νέος προπονητής της Θέλτα όχι μόνο δεν του έχει δώσει πολλά λεπτά, αλλά έχει μειωθεί η προβολή του. Αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο. Και, όταν όλα έδειχναν ότι ο Στραντ Λάρσεν ήταν προορισμένος να φύγει, ο Νορβηγός επιθετικός δήλωσε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να μείνει στο Βίγκο για άλλη μια σεζόν για να αγωνιστεί για μεγαλύτερα ύψη.

Αν τελικά ο Στραντ Λάρσεν μείνει για άλλη μια σεζόν, ο Δουβίκας είναι πρόθυμος να φύγει από τη Θέλτα. Ο Έλληνας επιθετικός δεν θέλει να ζήσει άλλη μια σεζόν στη σκιά του συμπαίκτη του και στα 24 του χρόνια αναζητά μεγαλύτερη προβολή. Γι’ αυτό είναι αποφασισμένος να ζητήσει από τον σύλλογο λύση εάν δεν βελτιωθεί η κατάστασή του ή δεν έχει στόχο να βελτιωθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ