Σιόβας : «Ο Κάιζερ της Λεγανές»

Σιόβας : «Ο Κάιζερ της Λεγανές»

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός είναι ο «στυλοβάτης» της αμυντικής γραμμής της ισπανικής ομάδας κι εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του

Ο Δημήτρης Σιόβας είναι απ’ τους μεγάλους πρωταγωνιστές της πολύ καλής πορείας της Λεγανές στην πριμέρα ντιβιζιόν. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού είναι ο «στυλοβάτης» της αμυντικής γραμμής της ισπανικής ομάδας κι έχει κερδίσει την αναγνώριση του κόσμου.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η ισπανική ιστοσελίδα vavel.com αποθεώνει με σημερινό δημοσίευμα τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, για τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει στο πρωτάθλημα.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι αποκαλεί «Κάιζερ» της Λεγανές τον διεθνή στόπερ, ένα προσωνύμιο που χαρακτήρισε την καριέρα του τεράστιου Φραντς Μπεκενμπάουερ.

«Ο Δημήτρης Σιόβας έχει γίνει ο Κάιζερ της Λεγανές. Ο Έλληνας αμυντικός πήγε στην ομάδα από τον Ολυμπιακό κι έχει κερδίσει πολλά παράσημα με την απόδοση του. Ο Γκαριτάνο τον έχει εμπιστευτεί και ο Σιόβας έχει παίξει στα περισσότερα παιχνίδια. Είναι πλέον από τα πιο σημαντικά εργαλεία στα χέρια του προπονητή, ένα απ’ τα βαριά «χαρτιά» για το πλάνο του Γκαριτάνο», αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ αλλά υπάρχει και συνέχεια.

«Πήγε στη Λεγανές την περασμένη σεζόν απ’ τον Ολυμπιακό. Κέρδισε παιχνίδι με παιχνίδι την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ομάδας. Έπαιξε σε 16 ματς και πέτυχε ένα γκολ. Φέτος παίζει σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια και είναι εξαιρετικός.

Ένας παίκτης δυνατός, σοβαρός και δυναμικός. Αυτά τα χαρακτηριστικά περιγράφουν τον Σιόβα. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός είναι υπερπολύτιμος για τον Γκαριτάνο και όλοι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι. Τώρα έχει μπροστά του μια δύσκολη αποστολή, καθώς θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσει τον Σουάρες. Ο Ουρουγουανός επιθετικός μπορεί να μην είναι στην καλύτερη φόρμα αλλά παραμένει ο…Σουάρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ