Θέλτα – Λας Πάλμας 4-1: Νίκη-ανάσα με γκολ και ασίστ Δουβίκα

Θέλτα – Λας Πάλμας 4-1: Νίκη-ανάσα με γκολ και ασίστ Δουβίκα

Ο Τάσος Δουβίκας μπήκε αλλαγή και με γκολ και ασίστ οδήγησε τη Θέλτα σε σπουδαία νίκη με 4-1 επί της Λας Πάλμας.

Βήμα παραμονής για τη Θέλτα με σούπερ Δουβίκα! Για την 32η αγωνιστική της La Liga η ομάδα του Βίγκο διέλυσε με 4-1 τη Λας Πάλμας στο «Balaidos», με τον Έλληνα φορ να μπαίνει αλλαγή και να έχει γκολ και ασίστ.

Η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά προηγήθηκε στο 11ο λεπτό, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Μουνίρ ο Χέρτζογκ με κεφαλιά έκανε το 0-1. Πριν το τέλος του ημιχρόνου όμως οι γηπεδούχοι είχαν φέρει τούμπα το ματς. Στο 37′ συγκεκριμένα, η Θέλτα έκανε το 1-1 με πλασέ του Άσπας από ασίστ του Πέρεθ και δύο λεπτά μετά ο Σβέντμπεργκ σε τετ α τετ από ασίστ του Άσπας έκανε το 2-1.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Ματαρό 16-12: Όλη η Ευρώπη ερυθρόλευκη: Στον τελικό και τα κορίτσια του Θρύλου!

Η Θέλτα είχε ευκαιρίες για τρίτο γκολ στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, αλλά τελείωσε το ματς όταν πέρασε στο γήπεδο ο Δουβίκας. Από ακόμη μία ασίστ του Άσπας στο 71′ ο Δουβίακας έκανε το 3-1 με το πέμπτο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα και πέντε λεπτά μετά έδωσε αυτός ασίστ στον Άσπας για το τελικό 4-1, με τη Θέλτα να ξεφεύγει πλέον έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Θέλτα: Γκουαΐτα, Μινγκέθα, Ντομίνγκες, Νούνιες, Κάρλες Πέρεθ (85′ Μιγκέλ Ροντρίγκες), Ζέλσον, Μπελτράν (78′ Ντε Λα Τόρε), Άλβαρες, Άσπας (78′ Μανκίλο), Σβέντμπεργκ (66′ Μπάμπα), Στραντ Λάρσεν (66′ Δουβίκας)

Λας Πάλμας: Βαγές, Σουάρεθ, Χέρτζογκ, Μαρμόλ, Καρντόνα, Λοϊόντιτσε (62′ Μουνιόθ), Περόνε (79′ Πεχίνο), Κίριαν Ροντρίγκες, Μολέιρο, Μουνίρ Ελ Χαντάντι (79′ Γκονζάλες), Κάμπα (62′ Ραμίρες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ