Aνατροπή δεδομένων: Συνεχίζει στην Μπαρτσελόνα για ακόμα έναν χρόνο ο Τσάβι

Aνατροπή δεδομένων: Συνεχίζει στην Μπαρτσελόνα για ακόμα έναν χρόνο ο Τσάβι

Τσάβι και Ζοάν Λαπόρτα έφτασαν σε συμφωνία και ο Καταλανός τεχνικός θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα και τη νέα σεζόν, αναθεωρώντας την απόφαση που είχε πάρει τον προηγούμενο Ιανουάριο

Αλλαγή σκηνικού στην Μπαρτσελόνα, η οποία όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει με τον Τσάβι στην τεχνική της ηγεσία και την νέα σεζόν.

Σύμφωνα με την Mundo deportivo, ο Καταλανός τεχνικός είχε συνάντηση με τον πρόεδρο των μπλαουγκράνα, Τζοάν Λαπόρτα, και τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Ντέκο, με τις εμπλεκόμενες πλευρές αποφασίζουν να πορευτούν παρέα και για μία ακόμη σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

Ο Τσάβι έχει συμβόλαιο ως το 2025 με την Μπαρτσελόνα, αλλά είχε πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τους μπλαουγκράνα, όταν ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν. Το είχε επαναλάβει άλλωστε αρκετές φορές μέσα στη σεζόν πως δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη, αλλά η σημερινή συνάντηση με τη διοίκηση φαίνεται πως τα άλλαξε όλα και θα το ολοκληρώσει.

Ο 44χρονος προπονητής ήθελε να λάβει τις κατάλληλες εγγυήσεις από τους ανθρώπους του συλλόγου για τη νέα σεζόν, κάτι που φαίνεται ότι έγινε. Υψηλότερο μπάτζετ, μεταγραφές και να πλαισιώσει τους ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές με ποιοτικές κινήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ