Τερίμ: «Η ΑΕΚ άξιζε την νίκη, μόνο ο διαιτητής δεν είδε το πέναλτι στον Κώτσιρα»

Τερίμ: «Η ΑΕΚ άξιζε την νίκη, μόνο ο διαιτητής δεν είδε το πέναλτι στον Κώτσιρα»

Ο Φατίχ Τερίμ παραδέχτηκε ότι ο Παναθηναϊκός άξιζε να χάσει από την ΑΕΚ, τόνισε όμως πως υπάρχει ξεκάθαρη ανατροπή του Κώτσιρα από τον Αραούχο και επισήμανε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα πλέον.

Για τον χειρότερο Παναθηναϊκό επί των ημερών του, έκανε λόγο, μιλώντας στην συνδρομητική τηλεόραση μετά την ήττα από την ΑΕΚ με 3-0 ο Φατίχ Τερίμ.

Ο Τούρκος προπονητής των πρασίνων, έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ καθώς θεωρεί ότι άξιζε την νίκη, ειδική μνεία στην φάση που δεν καταλογίστηκε το πέναλτι υπέρ της ομάδας του, αλλά και το γρήγορο γκολ που δέχτηκε ο Παναθηναϊκός και του άλλαξε το πλάνο.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Στις 19 Μαΐου τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και ο τελικός Κυπέλλου

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Έπαιξαν πολύ καλά άξιζαν τη νίκη. Δεχθήκαμε νωρίς το γκολ μας χάλασε την ισορροπία. Δε μπορέσαμε να μπούμε στο ματς και να κάνουμε το παιχνίδι μας, ήταν η χειρότερή μας εμφάνιση όσο είμαι εδώ.

Στον Κώτσιρα ήταν πέναλτι θα μπορούσαμε να μπούμε στο ματς. Ο διαιτητής είναι ο μόνος που δεν είδε το πέναλτι, εκτός από αυτό δεν παίξαμε καλά. Αξίζαμε να χάσουμε δεν παίξαμε καλά.

Δε θα μας χαλάσει τα επόμενα παιχνίδια το αποτέλεσμα σήμερα, αν είχαμε κερδίσει ή ισοπαλία θα είχαμε ελπίδες, τώρα κάναμε τα πράγματα δύσκολα, μέχρι και το τελευταίο λεπτό θα συνεχίσουμε δε θα τα παρατήσουμε τα έχουμε δει όλα στο ποδόσφαιρο. Δε θα πω κάτι άλλο για τον διαιτητή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ