Οριστική η ανατροπή με Μόντριτς, μένει στη Ρεάλ

Οριστική η ανατροπή με Μόντριτς, μένει στη Ρεάλ

Για ακόμη έναν χρόνο θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης ο Λούκα Μόντριτς παρά τις φήμες περί του αντιθέτου.

Ο Λούκα Μόντριτς θα συνεχίσει μια ακόμη σεζόν με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης! Η κατάσταση έχει ανατραπεί εντελώς, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Marca», αφού για πολλούς μήνες ο Κροάτης έμοιαζε ότι θα αποχαιρετήσει τη Μαδρίτη μετά από δώδεκα σεζόν ως παίκτης της Ρεάλ. Τώρα όλα άλλαξαν και ο Κροάτης θα παρατείνει τον μύθο του ως παίκτης της Ρεάλ για έναν ακόμη χρόνο.

Η συμφωνία μεταξύ του Λούκα Μόντριτς και του Φλορεντίνο Πέρεθ είναι ολοκληρωτική για τη συνέχεια του Κροάτη μέσου. Η καλή εμφάνιση των τελευταίων εβδομάδων, η θέληση του Μόντριτς να συνεχίσει, η αποχώρηση του Κρόος και η πιο πιθανή αποχώρηση του Νάτσο, οδήγησαν σε μια απόλυτη αλλαγή που θα αντικατοπτρίζεται σε ένα νέο συμβόλαιο.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από Κροατία για Λιβάγια: «Κάτι… ψήνεται με ελληνική ομάδα»

Ένας από τους στόχους του Λούκα Μόντριτς για να συνεχίσει είναι να γράψει ιστορία ή μάλλον να την επεκτείνει, είναι να μπορέσει να ξεπεράσει το ρεκόρ του Πούσκας ως ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που έπαιξε αγώνα για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πούσκας το κατάφερε σε ηλικία 39 ετών και ενός μηνός, και η ανανέωση εγγυάται ότι ο Μόντριτς θα το ξεπεράσει, αφού ο μέσος φτάνει σε αυτή την ηλικία στις 9 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ