Tσάβι: «Από την Κυριακή θα είμαι ένας ακόμη οπαδός στις εξέδρες» (pic)

Tσάβι: «Από την Κυριακή θα είμαι ένας ακόμη οπαδός στις εξέδρες» (pic)

Το μήνυμα του Τσάβι για την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα πήρε την απόφαση να πάρει χωριστούς δρόμους με τον Τσάβι, αντικαθιστώντας τον με τον Γερμανό, Χάνσι Φλικ.

Ο Καταλανός τεχνικός με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του συλλόγου, τονίζοντας από την Κυριακή θα είναι ένας ακόμα οπαδός στο γήπεδο.

Η ανάρτηση του Τσάβι:

«Αγαπητοί φίλοι, την Κυριακή η θητεία μου στον πάγκο της Μπάρτσα θα τελειώσει. Ποτέ δεν είναι εύκολο να φύγεις από το κλαμπ της ζωής σου, αλλά είμαι πολύ περήφανος, μετά από 2,5 χρόνια στην κεφαλή των αποδυτηρίων που ήταν σαν δεύτερη οικογένεια μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την υποστήριξη και τη στοργή, που ήταν πάντα δίπλα μου και μου έδειχναν την ίδια αγάπη ανά πάσα στιγμή όπως και στην ποδοσφαιρική μου καριέρα.

Από την Κυριακή θα είμαι ένας ακόμη οπαδός στις εξέδρες, είτε τώρα στο Ολυμπιακό Στάδιο είτε σε λίγους μήνες στο νέο Καμπ Νόου. Γιατί πριν γίνω παίκτης ή προπονητής, ήμουν οπαδός της Μπαρτσελόνα και θέλω μόνο το καλύτερο για τον σύλλογο της ζωής μου.

Συνεργάστηκα με μια μεγάλη ομάδα παικτών και ένα φοβερό επιτελίο. Χάρη σε όλους αυτούς πετύχαμε τους στόχους μας, με αποκορύφωμα πέρυσι που πήραμε ένα πρωτάθλημα και ένα Super Cup. Αυτή τη σεζόν τα πράγματα δεν πήγαν όπως θέλαμε, αλλά το αφήσαμε και βοηθήσαμε να αναπτυχθεί μια νέα γενιά νεαρών ποδοσφαιριστών από τη La Masia που εμπνέει όλους τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Προς τους φιλάθλους, τους παίκτες, το επιτελείο, τους υπαλλήλους του συλλόγου, τον Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο, τους αθλητικούς διευθυντές, τα μέσα ενημέρωσης και όλους με τους οποίους μοιράστηκα το ταξίδι αυτές τις 2,5 σεζόν.

Εύχομαι τα καλύτερα στον σύλλογο που έχω στην καρδιά μου. Ζήτω η Μπάρτσα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Xavi Hernández (@xavi)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ