Η Μπαρτσελόνα εξετάζει την επιστροφή του Τιάγκο Αλκάνταρα

Η Μπαρτσελόνα εξετάζει την επιστροφή του Τιάγκο Αλκάνταρα

Ο Τιάγκο αναμένεται να αποχωρήσει από την Λίβερπουλ και η Μπαρτσελόνα εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τον αποκτήσει ξανά.

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα και η Λίβερπουλ δεν θα επεκτείνουν την συνεργασία τους και ο παίκτης είναι διαθέσιμος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι ικανότητές του 33χρονου μέσου είναι αδιαμφισβήτητες, όμως η κατάσταση στην οποία βρίσκεται δεν είναι και ιδιαίτερα καλή διότι έχει περάσει αρκετούς τραυματισμούς.

Το ζήτημα με τον Τιάγκο έγκειται στο γεγονός πως την φετινή σεζόν αγωνίστηκε μόλις 5 λεπτά με την φανέλα της Λίβερπουλ, εξαιτίας των τραυματισμών που κλήθηκε να ξεπεράσει. Βέβαια, την περυσινή σεζόν ο Τιάγκο αγωνίστηκε μόλις σε 18 αγώνες στην Premier League και δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν πως είναι πλέον επιρρεπής στους τραυματισμούς, καθώς και ότι δύσκολα θα μπορέσει να ανταπεξέλθει ξανά στο υψηλότερο επίπεδο.

Διαβάστε επίσης: Μήνυμα Ποντένσε στον κόσμο του Ολυμπιακού ενόψει Φιορεντίνα: «Εύχομαι όλοι να το διασκεδάσουμε και να πανηγυρίσουμε μαζί» (vid)

Παρόλα αυτά, ο παίκτης έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από τους Καταλανούς διατηρεί ένα δέσιμο με τον σύλλογο το οποίο μπορεί να λειτουργήσει θετικά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ένα επιχείρημα που μπορεί να ενισχύσει το προφίλ του παίκτη είναι το γεγονός πως γνωρίζει άπταιστα την γερμανική γλώσσα από την θητεία του στην Μπάγερν Μονάχου και επομένως θα μπορεί να λειτουργήσει ως ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των παικτών και του Χάνσι Φλικ, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ