Τι κάνει ο Γουόκαπ στα Final-4: Οι αριθμοί στην επίθεση και το… 7,7% (vids)

Τι κάνει ο Γουόκαπ στα Final-4: Οι αριθμοί στην επίθεση και το… 7,7% (vids)

Ο Τόμας Γουόκαπ δεν έχει πραγματοποιήσει και τις καλύτερες επιθετικές του βραδιές στα τρία σερί Final-4 της Euroleague που έχει βρεθεί με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στον χθεσινό (24/5) ημιτελικό από την Ρεάλ Μαδρίτης (87-76), με τον Τόμας Γουόκαπ να μην διανύει και το καλύτερό του παιχνίδι στο επιθετικό κομμάτι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αμερικανός γκαρντ μένει «χαμηλά» στο σκοράρισμα. Κάτι τέτοιο επανέλαβε και στα δύο προηγούμενα Final-4, το 2022 και το 2023, χωρίς ωστόσο να επηρεάζεται η συνέπειά του στο αμυντικό παιχνίδι των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας στους παίκτες: «Ψηλά τα κεφάλια, έχουμε έναν ακόμα τίτλο να πάρουμε» (vid)

Ο Γουόκαπ, στον ημιτελικό του 2022 απέναντι στην Εφές, είχε 1/2 τρίποντα και 1/2 δίποντα, τελειώνοντας το παιχνίδι με 5 πόντους, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα, ενώ δεν εκτέλεσε καμία βολή.

Πέρσι στον ημιτελικό με τη Μονακό δεν πήρε καμία προσπάθεια εκτός από δύο βόλες στις οποίες και αστόχησε, ενώ στον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης είχε 0/5 τρίποντα. Παρόλα αυτά, οι καθοριστικές του άμυνες στον ημιτελικό, ήταν ένας από τους παράγοντες που οδήγησαν στην ιστορική τρίτη περίοδο του Ολυμπιακού, απέναντι στην Μονακό.

Στον χτεσινό ημιτελικό, ο Γουόκαπ είχε 2/5 δίποντα και 0/6 τρίποντα και τελείωσε το παιχνίδι με 5 πόντους, 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα. Συνολικά, σε τρία Final-4, ο Αμερικανός μετρά 1/13 τρίποντα, ή αλλιώς 7,7% ευστοχία, ενώ είχε συνολικά έχει 4/20 σουτ.

Παρόλη την επιθετική… αφλογιστία του Γουόκαπ, ο Αμερικανός παραμένει η πρώτη γραμμή άμυνας του Ολυμπιακού και ένας από τους παράγοντες που οι Πειραιώτες έχουν βρεθεί -μέχρι τώρα- σε τρία συνεχόμενα Final-4 και έχουν κατακτήσει όλους τους εγχώριους τίτλους την τελευταία τριετία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ