«Στοπ» της Ρεάλ Μαδρίτης στον Κόβασιτς

«Στοπ» της Ρεάλ Μαδρίτης στον Κόβασιτς

Ο Ματέο Κόβασιτς εξέφρασε δημόσια την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως η διοίκηση των Ισπανών δεν προτίθεται να τον αφήσει να φύγει.

Ο Ματέο Κόβασιτς εξέφρασε σε συνέντευξή του την επιθυμία να αποχωρήσει άμεσα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, εξαιτίας του χαμηλού χρόνου συμμετοχής που έχει στους «μερένγκες». Εντούτοις, η πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν προτίθεται να τον αφήσει να φύγει, σύμφωνα με την ισπανική Marca.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ήταν ενήμερος για τη δυσαρέσκεια του Κροάτη μέσου στη διάρκεια της σεζόν και προσπάθησε να του δώσει λεπτά συμμετοχής, ωστόσο δεν κατάφερε να το κάνει στον επιθυμητό βαθμό για τον ποδοσφαιριστή, καθώς οι Τόνι Κρόος και Λούκα Μόντριτς είχαν απόλυτη προτεραιότητα στις θέσεις του άξονα.

Το συμβόλαιο του 24χρονου έχει ισχύ μέχρι το 2021 και η ρήτρα αποδέσμευσης ανέρχεται στα 300.000.000 ευρώ, γεγονός που δίνει στους Μαδριλένους το πλεονέκτημα, ενώ καθοριστικός θα είναι και ο χειρισμός της υπόθεσης από τον Τζουλέν Λοπετέγκι. Στο πρόσφατο παρελθόν έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Κόβασιτς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φυσικά οι ενδιαφερόμενοι αναμένεται να πληθήνουν το προσεχές διάστημα.

Παρόλα αυτά, η διοίκηση της Ρεάλ είναι αισιόδοξη ότι θα τον πείσει να παραμείνει στην ομάδα, καθώς προτίθεται να τον χρίσει διάδοχο του Μόντριτς στη μεσαία γραμμή. Τέλος, στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως σε περίπτωση που ο Κόβασιτς δεν πειστεί, η Ρεάλ θα κινηθεί για την προσθήκη του Κρίστιαν Έρικσεν της Τότεναμ.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 36 παιχνίδια με τη φανέλα της Ρεάλ, μόλις τρία λιγότερα από την ακριβώς προηγούμενη, ενώ το 2015 αποκτήθηκε έναντι 30.000.000 ευρώ από την Ίντερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ