Πρόεδρος Λας Πάλμας : «Απορρίψαμε πρόταση 23.000.000 ευρώ για Αραούχο»

Πρόεδρος Λας Πάλμας : «Απορρίψαμε πρόταση 23.000.000 ευρώ για Αραούχο»

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας αποκάλυψε ότι απέρριψε πρόταση ύψους 23.000.000 ευρώ για τον Σέρχιο Αραούχο, χωρίς να διευκρινίσει την προέλευσή της.

Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεζ, αποκάλυψε ότι απέρριψε πρόταση ύψους 23.000.000 ευρώ για τον Σέρχιο Αραούχο, χωρίς πάντως να διευκρινίσει την ομάδα, ή έστω τη χώρα από την οποία προήλθε. Μάλιστα, επισήμανε ότι η διοίκηση του συλλόγου από τα Κανάρια Νησιά διαπραγματεύεται με τον Αργεντινό επιθετικό για την επέκταση του συμβολαίου του.

«Είναι πολυτέλεια το να έχουμε ένα επιθετικό όπως αυτόν στη δεύτερη κατηγορία», σχολίασε χαρακτηριστικά, μιλώντας για το λόγο που δεν έκανε δεκτή την πρόταση για τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και καθιστώντας ξεκάθαρο πως τον θεωρεί βασικό στέλεχος της Λας Πάλμας εν όψει της νέας αγωνιστική περιόδου.

Επιπλέον, τόνισε πως ο έτερος επιθετικός της ομάδας, Λοΐκ Ρεμί, θα ξεκινήσει κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας, αλλά και ότι η μοίρα του ρόστερ και των προσθαφαιρέσεων θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από της αποφάσεις του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος βέβαια διαδραματίζει σημαντικό ρόλο και στην παραμονή του Αραούχο.

Ο 26χρονος φορ πραγματοποίησε 41 εμφανίσεις και πέτυχε 14 γκολ τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ, αποτελώντας παίκτη – κλειδί στην πορεία προς την κατάκτηση του τίτλου της Super League, ενώ ενδιαφέρον για εκείνον έχει εκφραστεί τόσο από την ιταλική Τορίνο, όσο και από ομάδες της Κίνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ