Κοντογκμπιά : Θέλει Βαλένθια λόγω Μουντιάλ

Κοντογκμπιά : Θέλει Βαλένθια λόγω Μουντιάλ

Την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στη Βαλένθια εξέφρασε ο Ζοφρέ Κοντογκμπιά στον μάνατζέρ του προκειμένου να έχει περισσότερες πιθανότητες να συμμετάσχει με την εθνική Γαλλίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας

Ψήφος στη… Βαλένθια από τον Ζοφρέ Κοντογμπιά, ο οποίος, σύμφωνα με όσα είπε ο μάνατζέρ του θέλει να παραμείνει στις «νυχτερίδες». Ο 24χρονος άσος επιθυμεί να αυξήσει τις πιθανότητές του να αγωνιστεί με την εθνική Γαλλίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας για αυτό και σκοπεύει να παραμείνει στην ισπανική ομάδα.

Ο Κοντογμπιά αγωνίζεται από το 2015 στην Ίντερ, ωστόσο φέτος παραχωρήθηκε δανεικός στη Βαλένθια καθώς δεν έχει προσαρμοστεί, όπως θα ήθελε στην ιταλική ομάδα. Στις «νυχτερίδες» πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν μέχρι στιγμής, με την ομάδα του να βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας πίσω από την Μπαρτσελόνα.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο μάνατζέρ του και αδελφός του, Έβανς Κοντογκμπιά, ο Ζοφρέ είναι πολύ χαρούμενος στη Βαλένθια και επιθυμεί να συνεχίσει για να εκπληρώσει το όνειρό του να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας με την εθνική Γαλλίας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι πολύ χαρούμενος εδώ στη Βαλένθια και για το μέλλον θα προσπαθήσουμε να βρούμε μία λύση που να συμφέρει και τους Ισπανούς και την Ίντερ. Ο Τζέφρι ονειρεύεται να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας».

«Νιώθει ότι έχει όλα όσα χρειάζεται στη Βαλένθια και για το λόγο αυτό έφερε και την οικογένειά του σε αυτή την όμορφη πόλη. Παίζει σε μία ομάδα ανταγωνιστική σε πολλά επίπεδα. Θέλει να μείνει εδώ για πολλά χρόνια. Έχει ακόμα συμβόλαιο με την Ίντερ, αλλά δουλειά μου είναι να βρω λύση συμφέρουσα για όλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ