Η Μπαρτσελόνα θέλει πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ!

Η Μπαρτσελόνα θέλει πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Ρόμπιν Όλσεν καθώς έχει διατηρήσει το 20% των δικαιωμάτων του.

Ο Ρόμπιν Όλσεν είχε έρθει στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2015. Ήταν επιλογή του Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος εισηγήθηκε για τη μεταγραφή του από την Μάλμε έναντι 600.000 ευρώ.

Ξεκίνησε ως βασικός τερματοφύλακας της ομάδας τη σεζόν 2015-16, αλλά στην πορεία έχασε τη θέση του από τον Παναγιώτη Γλύκο, καθώς έκανε ορισμένα λάθη.

Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός για έξι μήνες στην Κοπεγχάγη, η οποία το καλοκαίρι του 2016 πλήρωσε τη ρήτρα του (600.000) και τον απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή.

Τότε ο Όλσεν άρχισε σταδιακά να καθιερώνεται και στην Εθνική Σουηδία, μέχρι που φτάσαμε στο Μουντιάλ της Ρωσίας, στο οποίο ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είναι βασικός και η ομάδα του έχει φτάσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης (το απόγευμα παίζουν Σουηδία-Αγγλία).

Οι εμφανίσεις του έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων και σύμφωνα με το σάιτ «fichajes.com» φέρεται να ενδιαφέρει και την Μπαρτσελόνα!

Οι Καταλανοί εξετάζουν Τίμο Χορν, Κόεν Καστέλς και Γίρι Παβλένκα αλλά δίπλα σε αυτά τα ονόματα αναφέρεται και του Ρόμπιν Όλσεν.

Το θέμα ενδιαφέρει και τον ΠΑΟΚ καθώς έχει διατηρήσει ένα 20% των δικαιωμάτων του Σουηδού τερματοφύλακα σε περίπτωση μεταπώλησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ