Μουντιάλ : Το μήνυμα της Ρεάλ για τον Κριστιάνο και το μέλλον

Μουντιάλ : Το μήνυμα της Ρεάλ για τον Κριστιάνο και το μέλλον

Το δημόσιο αίτημα του Πορτογάλου σταρ ότι θέλει να αποχωρήσει από τη Βασίλισσα, περιμένουν στη Μαδρίτη, θυμίζοντας στον Κριστιάνο ότι οι μεταξύ τους… μπίζνες θα συνεχιστούν στο μέλλον.

H Ρεάλ Μαδρίτης είναι brand με παγκόσμια απήχηση και εδώ και χρόνια συμπεριφέρεται ως τέτοιο. Μάλιστα δεν την ενδιαφέρει μόνο το σήμερα και… ο άρτος ημών ο επιούσιος, αλλά και το αύριο και κυρίως το «χθες».

Για αυτόν τον λόγο το σημαντικότερο κομμάτι της διαπραγμάτευσης που γίνεται για την πώληση του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους έχει να κάνει με αυτό που σήμερα λέμε «φαίνεσθαι», αλλά είναι αυτό που θα συναντήσει ο ιστορικός του μέλλοντος.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ, έχει ξεκαθαρίσει στον ατζέντη του Κριστιάνο Ρονάλντο, ότι ο μόνος τρόπος για να «πέσει» η ρήτρα για τη φυγή του Πορτογάλου σούπερ σταρ από το ένα δισ. ευρώ στα 100 εκατ. ευρώ, είναι να ζητήσει δημοσίως ο ίδιος να φύγει από τη Μαδρίτη.

Παράλληλα ο Φλορεντίνο Πέρεθ θυμίζει στον Κριστιάνο Ρονάλντο την αντίστοιχη συμπεριφορά που είχε δείξει ο Τσάμπι Αλόνσο το 2014, όταν η «Βασίλισσα» του επέτρεψε να συνεχίσει την καριέρα του στη Μπάγερν Μονάχου.

Χωρίς να το ζητήσει ο ίδιος ο Κριστιάνο Ρονάλντο, η ρήτρα παραμένει στο απαγορευτικό ποσό του ενός δισεκατομμύριου ευρώ…

Η Ρεάλ Μαδρίτης γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους «θρύλους» της ομάδας. Και θα είναι τέτοιος για πάντα, που σημαίνει ότι οι business μεταξύ «Βασίλισσας» και Κριστιάνο θα συνεχιστούν και στο μέλλον, όταν εκείνος θα έχει κρεμάσει τα παπούτσια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ