Κινείται για τον Αζάρ η Μπαρτσελόνα

Κινείται για τον Αζάρ η Μπαρτσελόνα

Να προλάβει τη Ρεάλ Μαδρίτης και να κάνει δικό της τον Βέλγο σούπερ σταρ προσπαθεί η Μπάρτσα.

Η Μπαρτσελόνα έχει προσεγγίσει ήδη την Τσέλσι στην προσπάθεια της αποκτήσει τον Εντέν Αζάρ με μία πρόταση κοντά στα 170 εκατ. ευρώ. Οι «μπλαουγκράνα» προσπαθούν να προλάβουν τη μεγάλη τους αντίπαλο Ρεάλ Μαδρίτης και να της «κλέψουν» τον αρχηγό της Εθνικής Βελγίου.

Η Μπαρτσελόνα μετά τη φυγή του Νεϊμάρ για την Παρί Σεν Ζερμέν το περασμένο καλοκαίρι, ουσιαστικά δεν αναπλήρωσε το κενό του Βραζιλιάνου. Ο Φελίπε Κουτίνιο αγωνίζεται στον άξονα κι όχι στα άκρα και ο Ουσμάν Ντεμπελέ που αποκτήθηκε από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν έχει πείσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε ότι μπορεί να στηριχτεί πάνω του. Εκτός αυτού τόσο ο Λιονέλ Μέσι όσο κι ο Λουίς Σουάρεζ έχουν «υποδείξει» στους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα ότι η ομάδα χρειάζεται ένα «παιχταρά» να τους πλαισιώσει στη μπροστινή τριάδα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους, έχει το δύσκολο έργο να καλύψει το κενό του. Τα τρία ονόματα που έχουν ακουστεί είναι του Εντέν Αζάρ, του Νεϊμάρ και του Κίλιαν Μπαπέ. Ο πρόεδρος της «Βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεζ επιθυμεί έναν εκ των δύο σταρ της Παρί, με τον Βέλγο της Τσέλσι να μπαίνει σε δεύτερο πλάνο.

Λογικό είναι οι Παριζιάνοι να θέλουν να κρατήσουν και τους δύο παίχτες, γι αυτό η προσπάθεια των Μαδριλένων θα είναι ιδιαιτέρως δύσκολη. Όσο λοιπόν η Ρεάλ παλεύει τις περιπτώσεις Νεϊμάρ και Μπαπέ, η Μπάρτσα κινείται γρήγορα για να καπαρώσει τον Αζάρ, ο οποίος δείχνει ο ιδανικός για να συμπληρώσει τον Μέσι και τον Σουάρεζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ