Μπαρτσελόνα : Φεύγει ο Μίνα και πάει Αγγλία

Μπαρτσελόνα : Φεύγει ο Μίνα και πάει Αγγλία

Ο Γέρι Μίνα δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα με πιθανότερο προορισμό την Αγγλία.

Ο Γέρι Μίνα πραγματοποίησε φοβερές εμφανίσεις με τη φανέλα της Κολομβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, σημειώνοντας μάλιστα και τρία γκολ, παρόλα αυτά δεν πρόκειται να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα.

Ο λόγος είναι πως δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς ναι μεν είναι πολύ δυνατός στο ψηλό παιχνίδι και πολύ δυναμικός στις παρεμβάσεις του, αλλά δεν έχει την ικανότητα με την μπάλα στα πόδια, όπου έχει πρόβλημα και λόγω του ύψους του.

Σύμφωνα με τη Sport, ο Κολομβιανός στόπερ που έλαμψε στο Μουντιάλ οδεύει προς πώληση κι όχι δανεισμό, ενώ ήδη για τον Μίνα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον οι Γουέστ Χαμ, Λέστερ και Έβερτον. Η αξία του παίκτη έχει εκτοξευθεί μετά τις εμφανίσεις του στη Ρωσία και οι προτάσεις που έχει στα χέρια της η Μπάρτσα ξεπερνούν τα 30 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι μπλαουγκράνα είχαν αποκτήσει για 11,8 εκατ. ευρώ τον Μίνα και θεωρούν πως οι προσφορές είναι ιδανικές προκειμένου να τον παραχωρήσουν, καθώς το κέρδος από τη μεταγραφή θα είναι μεγάλο ειδικά αφού δεν υπολογίζεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ