Ενόχληση του Βαλβέρδε με την πώληση του Παουλίνιο

Ενόχληση του Βαλβέρδε με την πώληση του Παουλίνιο

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε φέρεται ενοχλημένος με την πώληση του Παουλίνιο, την οποία ο ίδιος δεν επιθυμούσε, αλλά και γενικότερα με τον τρόπο που εξελίσσεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Μπαρτσελόνα.

Στις 8 Ιουλίου η Μπαρτσελόνα πούλησε τον Παουλίνιο στην Guangzhou Evergrande, καθότι οι διοικούντες την ομάδα θεώρησαν εξαιρετική την πρόταση των Κινέζων. Το καλοκαίρι του 2017 οι Καταλανοί αγόρασαν τον Βραζιλιάνο μέσο έναντι 40.000.000 ευρώ από την ίδια ομάδα, η οποία τώρα κατέθεσε πρόταση 50.000.000 (!) για να πάρει πίσω τον 29χρονο (δανεικός με υποχρεωτική αγορά για το καλοκαίρι του 2019), εξ ου και ο λόγος που οι «μπλαουγκράνα» την αποδέχθηκαν άμεσα, σύμφωνα με όσα είχαν αναφέρει τα ισπανικά ΜΜΕ.

Εντούτοις, ο Παουλίνιο αποτέλεσε σημαντικότατο εργαλείο για τον Ερνέστο Βαλβέρδε στη διάρκεια της περασμένης σεζόν, αφού ο Βραζιλιάνος ήταν ανώτερος των προσδοκιών και με τα αθλητικά προσόντα του να ξεχωρίζουν, «κέρδισε» τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού και τον έπεισε ότι αξίζει να έχει ενεργό ρόλο στη δική του Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με τη Marca, λόγω αυτής της χρησιμότητας που απέκτησε στα πλάνα του Ισπανού προπονητή, ο τελευταίος ενοχλήθηκε ιδιαίτερα όταν η διοίκηση του ανακοίνωσε την αποχώρηση του 29χρονου χαφ.

Παράλληλα, το γεγονός ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός των πρωταθλητών Ισπανίας δεν εξελίσσεται ικανοποιητικά, με πρωταρχικό παράδειγμα την απόρριψη του Αντουάν Γκιρεζμάν, εντείνει ακόμη περισσότερο τις ανησυχίες του Βαλβέρδε. Το τελευταίο αίτημα του προπονητή της Μπαρτσελόνα αφορά στην απόκτηση του Γουίλιαν από την Τσέλσι και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση του 48χρονου, σε περίπτωση που η υπόθεση δεν προχωρήσει.

Την περασμένη σεζόν η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε την κατάκτηση του νταμπλ, με τη δουλειά του Βαλβέρδε να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σε αυτό, ωστόσο ο αποκλεισμός – σοκ από τη Ρόμα στα προημιτελικά του Champions League στιγμάτισε τη σεζόν και η πίστη στις ικανότητες του Ισπανού έχει κλονιστεί σε ένα μικρό βαθμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ