Βαλβέρδε : «Θα έρθουν και άλλες μεταγραφές»

Βαλβέρδε : «Θα έρθουν και άλλες μεταγραφές»

Θα ενισχυθεί κι άλλο η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Μάλκομ δεν θα είναι η τελευταία μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα καθώς ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», Ερνέστο Βαλβέρδε, προανήγγειλε περαιτέρω ενίσχυση.

Στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του φιλικού με την Τότεναμ, ο προπονητής της ντααμπλούχου Ισπανίας ρωτήθηκε για το εφετινό ρόστερ της ομάδας και είπε το εξής: «Σε αυτό το επίπεδο, όλες οι ομάδες μοιάζουν. Υπάρχουν παίκτες που επέστρεψαν από δανεισμό και παίκτες από τη β’ ομάδα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Όσο για το πόσοι παίκτες θα μπορούσαν να φύγουν, αυτό θα το δούμε».

Στη συνέχεια, ο Βαλβέρδε δήλωσε: «Στο θέμα της απόκτησης παικτών, είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πιθανότητα και είναι προφανές ότι στη μεσαία γραμμή χάσαμε έναν σημαντικό παίκτη (σ.σ. τον Παουλίνιο). Οι παίκτες που έχουν έρθει και αυτοί από τη β’ ομάδα είναι παρόμοιοι. Πιθανότατα, θα κάνουμε και άλλες μεταγραφές. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε το πιο ανταγωνιστικό ρόστερ, σκεφτόμενοι ότι έχουμε χάσει τον Αντρές Ινιέστα. Θέλουμε παίκτες που να ταιριάζουν στο στυλ μας και θέλουμε παίκτες στη μεσαία γραμμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ