Μάλκομ : «Δεν θα απαντήσω στις προκλήσεις του Μανωλά»

Μάλκομ : «Δεν θα απαντήσω στις προκλήσεις του Μανωλά»

Ο Κώστας Μανωλάς με δήλωση του πριν το φιλικό ανάμεσα στη Ρόμα και Μπαρτσελόνα είχε πει ότι δεν γνωρίζει ποιος είναι ο Μάλκομ. Μετά τον αγώνα ο Βραζιλιάνος δεν θέλησε να απαντήσει στη δήλωση του Έλληνα αμυντικού.

Ρόμα και Μπαρτσελόνα αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο του φιλικού τουρνουά International Champions Cup, με τους Ιταλούς να κερδίζουν την αναμέτρηση με 4-2. Ο αγώνας, αν και φιλικός, αναμενόταν με αρκετό ενδιαφέρον καθώς με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» θα συμμετείχε και το νέο απόκτημα τους, ο Βραζιλιάνος Μάλκομ.

Η μεταγραφή του 21χρονου μεσοεπιθετικού ή καλύτερα ο τρόπος με τον οποίο οι πρωταθλητές Ισπανίας τον «απήγαγαν» είχε προκαλέσει αίσθηση σε όλη την Ευρώπη. Να υπενθυμίσουμε ότι Μπορντό και Ρόμα είχαν ανακοινώσει τη συμφωνία για τη μετακίνηση του Μάλκομ στους «τζιαλορόσι». Επίσης και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε συμφωνήσει με τους Ρωμαίους για συμβόλαιο διάρκειας πέντε χρόνων με απολαβές 2.5 εκατ. ευρώ. Μάλιστα στη Ρόμα περίμεναν τη μετάβαση του Βραζιλιάνου στην «Αιώνια» πόλη για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή.

Παρά τη συμφωνία η Μπαρτσελόνα κινήθηκε για την απόκτηση του παίχτη, η Μπορντό έκανε δεκτή την προσφορά των Ισπανών και η συνέχεια είναι γνωστή. Οι «τζιαλορόσι» ήταν ιδιαίτερη δυσαρεστημένοι με την unfair κίνηση της Μπαρτσελόνα αλλά η ιστορία είχε γραφτεί και ο Μάλκομ μεταγράφηκε στους «μπλαουγκράνα».

Πριν από το φιλικό Ρομα-Μπαρτσελόνα λοιπόν, σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο Κώστας Μανωλάς είχε δηλώσει ότι δεν ήξερε ποιος είναι ο Μάλκομ, δεν τον γνωρίζει και δεν θα τον χαιρετήσει. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μετά το ματς απάντησε : «Παραμένω ψύχραιμος μπροστά στις προκλήσεις και θα απαντήσω στον αγωνιστικό χώρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ