Ατλέτικο Μαδρίτης: Ιστορικό ρεκόρ εισιτηρίων διαρκείας

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ιστορικό ρεκόρ εισιτηρίων διαρκείας

Ασφυκτικά γεμάτο αναμένεται το Wanda Metropolitano σε κάθε αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης αφού ήδη το 84% των θέσεων του γηπέδου έχουν μόνιμους «κάτοικους»

Στην πρώτη χρονιά λειτουργίας του νέου της γηπέδου πέρυσι, η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε 56.407 «πιστούς» που είχαν προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας. Αριθμός ρεκόρ. Οι προσθήκες που έγιναν στην παρούσα μεταγραφική περίοδο όμως, φαίνεται πως έδωσαν σε ακόμα περισσότερους το κίνητρο να προμηθευτούν ένα «μαγικό χαρτάκι». Οι  Ροχιμπλάνκος μάλιστα ενημέρωσαν ότι το περυσινό νούμερο έχει ήδη ξεπεραστεί!

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται για  όσους έχουν εγγραφεί στη λίστα αναμονής. Λόγω του τεράστιου ποσοστού ανανέωσης των συνδρομών και για να μπορέσει να παρακολουθήσει μερικώς τους υποψηφίους που περιλαμβάνονται σε αυτήν την λίστα αναμονής η ομάδα αποφάσισε να διαθέσει εισιτήρια διαρκείας σε κάθε θύρα του γηπέδου, που την τελευταία σεζόν ικανοποιούσαν αποκλειστικά την πώληση μεμονωμένων εισιτηρίων.

Αν σκεφτεί κανείς ότι το Wanda Metropolitano έχει χωρητικότητα 67.703 θέσεις και πάνω από 56.407 έχουν «μόνιμο ιδιοκτήτη», καταλαβαίνει ότι οι φίλοι της ομάδας αναγνωρίζουν και με το παραπάνω την προσπάθεια των παικτών του Ντιέγκο Σιμεόνε και της διοίκησης να βάλει το σύλλογο σε νέα τροχιά.

https://twitter.com/Atleti/status/1025042762947850240

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ