Η Ατλέτικο έχει 57.000 λόγους για να νικήσει τη Ρεάλ το βράδυ!

Η Ατλέτικο έχει 57.000 λόγους για να νικήσει τη Ρεάλ το βράδυ!

Η Ατλέτικο κοντράρεται με τη Ρεάλ το βράδυ της Τετάρτης (15/08) με φόντο την πρώτη ευρωπαϊκή κούπα της χρονιάς και 57.000 κάτοχοι διαρκείας αναμένουν να πανηγυρίσουν την επιτυχία της.

Αν η Ατλέτικο Μαδρίτης επικρατήσει της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup το βράδυ της Τετάρτης (15/08), τότε το… κόκκινο και λευκό μισό της Μαδρίτης θα «κάψει» την ισπανική πρωτεύουσα. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε και οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να κάνουν τους υποστηρικτές τους ευτυχείς και πλέον μιλάμε για 57.000 οπαδούς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας!

Οι Κολτσονέρος έσπασαν το προηγούμενο ρεκόρ λίγα 24ωρα πριν το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Πέρυσι είχαν πουληθεί 56.407. Πολλοί από αυτούς αποφάσισαν να ανανεώσουν τα εισιτήρια τους, ενώ υπάρχει και μια λίστα αναμονής πάνω από 20.000 Ροχιμπλάνκος που περιμένουν απεγνωσμένα, να κρατήσουν στα χέρια τους ένα από τα διαθέσιμα εισιτήρια.

Η ομάδα θα κρατήσει ορισμένα τμήματα του σταδίου για μεμονωμένα εισιτήρια, για τους οργανωμένους οπαδούς, αλλά και τους επισκέπτες του Wanda Metropolitano, οπότε υπάρχει ένα συγκεκριμένο όριο για τον αριθμό των εισιτηρίων που μπορούν να πωληθούν. Αυτά τα εναπομείναντα εισιτήρια είναι ήδη προς πώληση, για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της La Liga κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο, με τις τιμές να ξεκινούν από 25 ευρώ για τα μέλη και 30 για το ευρύ κοινό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ