«Τριάρα» της Μπαρτσελόνα στην Μπόκα στο «Καμπ Νόου» (vid)

«Τριάρα» της Μπαρτσελόνα στην Μπόκα στο «Καμπ Νόου» (vid)

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 3-0 της Μπόκα Τζούνιορς στο καθιερωμένο φιλικό προς τιμήν του ιδρυτή της, Γιοάν Γκαμπέρ και έδειξε έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στην Αλαβές.

Η νταμπλούχος Ισπανίας Μπαρτσελόνα, υποδέχτηκε σε φιλική αναμέτρηση προς τιμήν του ιδρυτή της, Γιοάν Γκαμπέρ, την Μπόκα Τζούνιορς την οποία και νίκησε έυκολα με 3-0 χάρη σε γκολ των Μάλκομ, Μέσι και Ραφίνια.

Το σκορ άνοιξε στο 18′ ο νεοαποκτηθείς Μάλκομ με υπέροχη ενέργεια και διαγώνιο σουτ με το αριστερό στη γωνία του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων ενώ στο 39′ ο Μέσι με υπέροχη λόμπα έκανε το 2-0 για τους Καταλανούς καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα αν και χωρίς τον Μέσι στην ενδεκάδα της και με πολλές αλλαγές, πέτυχε και τρίτο γκολ, με τον Ραφίνια ύστερα από όμορφη συνεργασία με τον Σουάρες και υπέροχο τσίμπημα της μπάλας.

Πλέον η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε στρέφει την προσοχή της στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος όπου θα υποδεχτεί την Αλαβές στο «Καμπ Νόου» τo Σάββατο (23:15).

https://www.youtube.com/watch?v=q3_-J5zu5uU

https://twitter.com/FCBarcelona/status/1029799119416688640

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ