Ράγιο Βαγιεκάνο – Σεβίλλη 1-4

Ράγιο Βαγιεκάνο – Σεβίλλη 1-4

Εύκολο βράδυ είχε η Σεβίλλη στο Βαγιέκας κόντρα στην Ράγιο, την οποία συνέτριψε 4-1, με τον Αντρέ Σίλβα να πετυχαίνει χατ-τρικ στο ντεμπούτο του

Ο Πορτογάλος επιθετικός, Αντρέ Σίλβα, αποχώρησε από τη Μίλαν έχοντας τεθεί εκτός πλάνων από τον Γκατούζο για τη Σεβίλλη. Μια κίνηση άκρως επιτυχημένη. όπως φάνηκε από το ντεμπούτο του. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός λένε… και η ομάδα Πάμπλο Μασίν δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην νεοφώτιστη, Ράγιο Βαγιεκάνο, επικρατώντας 4-1 με τον Ίβηρας φορ να σημειώνει χατ-τρικ.

Ο Φράνκο Βάσκεζ, στο 15′ με εκπληκτικό τακουνάκι μετά από ωραία αντεπίθεση άνοιξε το σκορ για τους Σεβιγιάνους. Στη συνέχεια ο Αντρέ Σίλβα με την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου  πέτυχε το 2-0 εκμεταλλευόμενος την πάσα του Εσκουδέρο. Στην εκπνοή του ημιχρόνου μετά από κεφαλιά – πάσα του Μερκάδο και πάλι ο 22χρονος επιθετικός με προβολή διαμόρφωσε το 3-0 με την ομάδα από το προάστιο της Μαδρίτης να αδυνατεί να αντιδράσει.

Στο 80′ μάλιστα ο Βάσκεζ, με φανταστική λόμπα βρήκε τον Σίλβα μέσα στην περιοχή ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ, κάνοντας παράλληλα χατ-τρικ. Η γηπεδούχος Ράγιο κατάφερε απλώς να σημειώσει το γκολ της τιμής  μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Εμπάρδα στο 85′.

https://www.youtube.com/watch?v=qfwdRSNYwIg

Εϊμπάρ-Ουέσκα 1-2 (69΄ Εσκαλάντε – 5΄,40΄ Γκαγιάρ)

Η «νεοφώτιστη» Ουέσκα έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στην La Liga. Με δύο γκολ του Γκαγιάρ απέδρασε από το «Μουνιθιπάλ ντε Ιπουρούα» με 2-1 επί της Εϊμπάρ, που απλά μείωσε στην επανάληψη χωρίς να μπορέσει να κάνει κάτι καλύτερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ