Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

Η... υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης, Ατλέτικο Μαδρίτης, μπορεί να προηγήθηκε, όμως η Βαλένθια ισοφάρισε και της «έκλεψε» σπουδαίους βαθμούς στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Μεστάγια (1-1).

Μια φάση έχασε μόνο ο Ντιέγο Γοδίν στο κέντρο της άμυνας κι αποδείχθηκε αρκετή για τη Βαλένθια για να ισοφαρίσει (1-1) και να κόψει βαθμούς στη φουριόζα από την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Super Cup Ατλέτικο Μαδρίτης (1-1) στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη νέα σεζόν στο Μεστάγια.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε κατά την προσφιλή της συνήθεια, σκόραρε πρώτη και ύστερα προσπάθησε να διαφυλάξει το πολύτιμο (και αγαπημένο) 1-0. Οι γηπεδούχοι, όμως, βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν, ενώ στο β’ ημίχρονο ήταν και οι απόλυτοι κυρίαρχοι στο γήπεδο, απειλώντας τους Ροχιμπλάνκος με ήττα στο πρώτο ματς της σεζόν για τη La Liga.

Πιο αναλυτικά, η Ατλέτι ήταν αυτή που βρήκε πρώτη το γκολ, όταν στο 25ο λεπτό ο Αντουάν Γκριεζμάν έβγαλε υπέροχη κάθετη μπαλιά στον Άνχελ Κορέα κι εκείνος με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 1-0. Στο 33′ ο Ντιέγκο Κόστα δεν κατάφερε να νικήσει τον Νέτο και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0. Στην επανάληψη, στο 52ο λεπτό, ο Σαούλ επιχείρησε το σουτ αλλά έστειλε την μπάλα άουτ και τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ροντρίγκο που ήταν συνεχής απειλή για τα ερυθρόλευκα καρέ κοντρόλαρε άψογα υπό το… βλέμμα του Ντιέγκο Γοδίν και με ωραίο τελείωμα νίκησε τον Όμπλακ και έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Στο 67′ ο Γκάμπριελ σημάδεψε το δεξί δοκάρι της εστία του Σλοβένου κίπερ, ενώ από την άλλη πλευρά ο Ντιέγκο Κόστα εμφανώς κουρασμένος δεν εκμεταλλεύτηκε τις ωραίες ενέργειες των Κορέα και Μαρτίνς. Ο Όμπλακ φώναξε «παρών» στην τελευταία φάση του ματς σε τετ-α-τετ με τον Κέβιν Γκαμεϊρο και κάπως έτσι τo 1-1 παρέμεινε ως το τέλος σε ένα παιχνίδι που και οι δύο θα μπορούσαν να χάσουν και να κερδίσουν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βαλένθια (Μαρθελίνο): Νέτο, Γκαγιά, Γκαράι (67’ Ντιακαμπί), Παουλίστα, Πιτσίνι, Κοντογκμπιά, Παρέχο, Βας, Σολέρ (76’ Μπατσουαγί), Ροντρίγο, Σάντι Μίνα (67’ Γκαμεϊρό)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Όμπλακ, Χουανφράν, Σάβιτς, Γοδίν, Φιλίπε Λουίς, Κόκε, Σαούλ, Λεμάρ (63’ Βιτόλο), Κορέα (81’ Παρτέι), Γκριεζμάν (72’ Ζέλσον Μαρτίνς), Ντιέγκο Κόστα

https://www.youtube.com/watch?v=0hQsjNCLkbs

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ