Ο Τόμας Πάρτεϊ ζήτησε συγγνώμη από οπαδό που χτύπησε στο Βαλένθια – Ατλέτικο (pics)

Ο Τόμας Πάρτεϊ ζήτησε συγγνώμη από οπαδό που χτύπησε στο Βαλένθια – Ατλέτικο (pics)

Ο ποδοσφαιριστής των Ροχιμπλάνκος έσπασε τα γυαλιά ενός οπαδού της Βαλένθια, όταν σούταρε με δύναμη τη μπάλα μετά τη λήξη του παιχνιδιού στο Μεστάγια και έσπευσε να του ζητήσει συγγνώμη μέσω twitter.

Βαλένθια και Ατλέτικο Μαδρίτης τέθηκαν αντιμέτωπες στο βράδυ της Δευτέρας (20/08) στο Μεστάγια για την πρώτη αγωνιστική της La Liga. Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Τόμας Πάρτεϊ που είχε περάσει στον αγώνα ως αλλαγή σούταρε τη μπάλα με δύναμη με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πρόσωπο έναν άτυχο οπαδό των Νυχτερίδων, σπάζοντάς του τα γυαλιά. Ο οπαδός, μέσω twitter, ευχαρίστησε τους γιατρούς του γηπέδου για την ιατρική τους περίθαλψη  και ο νεαρός άσος των Ροχιμπλάνκος με τη σειρά του έσπευσε να του ζητήσει συγγνώμη.

«Καλημέρα Χοσέ! Μόλις έμαθα ότι χθες το βράδυ σε πέτυχα με την μπάλα στο Μεστάγια. Εύχομαι να είσαι καλά. Λυπάμαι πολύ για τα γυαλιά σου, δεν το ήθελα! Χαιρετισμούς!».

Δείτε την ανάρτηση του Τόμας:

https://twitter.com/Thomaspartey22/status/1031835339009282048?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1031835339009282048&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.sport-fm.gr%2Farticle%2Fpodosfairo%2Fi-suggnwmi-tou-tomas-ston-opado-pou-xtupise-me-ti-mpala-sto-proswpo-meta-to-balenthia-atletiko%2F3545275

Και ο οπαδός ευχαρίστησε τον Γκανέζο ποδοσφαιριστή: «Ευχαριστώ πολύ για τη συγγνώμη Τόμας και επίσης ευχαριστώ όλους όσους ενδιαφέρθηκαν για εμένα!»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ