Δανεικός στη Φίτεσε ο Όντεγκααρντ

Δανεικός στη Φίτεσε ο Όντεγκααρντ

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε το δανεισμό του Μάρτιν Όντεργκααρντ στη Φίτεσε μέχρι το καλοκαίρι του 2019, αφού ο Τζουλέν Λοπετέγκι δεν πείστηκε από το βαθμό ετοιμότητας του 19χρονου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε το δανεισμό του Μάρτιν Όντεγκααρντ στη Φίτεσε μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Όπως και την περασμένη σεζόν, ο 19χρονος Νορβηγός μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού σε ολλανδική ομάδα, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής και να επιστρέψει πιο έτοιμος στους Μερένγκες.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ο Όντεγκαρντ είχε βρεθεί στη Χέερενφεεν, με την οποία πραγματοποίησε 43 εμφανίσεις και πέτυχε 3 γκολ, ενώ ούτε και στη φετινή προετοιμασία κατάφερε να πείσει τον προπονητή των πρωταθλητών Ευρώπης, που αυτή τη φορά είναι ο Τζουλέν Λοπετέγκι, ότι αξίζει μια θέση στο μαδριλένικο ρόστερ.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα όχι μόνο στο νορβηγικό, αλλά και γενικότερα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Με τη φανέλα της Ρεάλ έχει καταγράψει δύο συμμετοχές, εντούτοις η ισπανική ομάδα δείχνει να μην έχει χάσει την εμπιστοσύνη της στον νεαρό, τον οποίο απέκτησε έναντι 2.800.000 ευρώ το 2015.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ