Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ 1-1 (vid)

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ 1-1 (vid)

Μπιλμπάο και Βιγιαρεάλ είχαν από ένα καλό ημίχρονο και το τελικό 1-1 μάλλον χαρακτηρίζεται δίκαιο. Έχασαν πέναλτι στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι.

Στο 1-1 έμειναν Αθλέτικ Μπιλμπάο και Βιγιαρεάλ, με τον βαθμό της ισοπαλίας να κρατάει σταθερά ψηλά το Κίτρινο Yποβρύχιο, ενώ οι Βάσκοι παραμένουν στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Στις δύο ομάδες ανήκε ουσιαστικά από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απειλούσαν συνεχώς την εστία του Αριθαμπαλάγκα και στο 19 κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κόστα από τον Ιτουράσπε. Ο Τριγκέρος ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά είδε τον τερματοφύλακα της Μπιλμπάο να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια την εκτέλεση του.

Ο Ισπανός μέσος από μοιραίος έγινε ωραίος εννιά λεπτά αργότερα, όταν από γύρισμα του Γκασπάρ πλάσαρε σωστά από το ύψος της περιοχής για να δώσει το προβάδισμα στη Βιγιαρεάλ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο επιθετικά στο δεύτερο μέρος και έχασαν δύο ευκαιρίες με τον Γκαρθία (64’) που είδε τον Μπαρμπόσα να αποκρούει το σουτ του και τον Νούνιεζ που από καλή θέση έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Τελικά, η Μπιλμπάο κατάφερε να ισοφαρίσει με το συνήθη ύποπτο της, Αντούριθ. Ο αειθαλής φορ ήταν στη σωστή θέση για να εκμεταλλευθεί τη σέντρα του Μπαλενθιάγκα και με κεφαλιά να κάνει το 1-1 (77’).

Το σκορ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή δεν άλλαξε με την Μπιλμπάο να παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία (15η θέση με 12 βαθμούς) και τη Βιγιαρεάλ να βρίσκεται σταθερά στην 6η θέση με 21 βαθμούς.

https://www.youtube.com/watch?v=yLhCL44axyI

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ