Με την ψυχή στο στόμα η Ατλέτικο, 1-0 τη Ράγιο Βαγιεκάνο (vid)

Με την ψυχή στο στόμα η Ατλέτικο, 1-0 τη Ράγιο Βαγιεκάνο (vid)

Οι Ροχιμπλάνκος αγχώθηκαν απέναντι στην αξιόμαχη Ράγιο Βαγιεκάνο, αλλά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 1-0, χάρη στο γκολ του Γκριεζμάν (64’).

Γκριεζμάν ο… λυτρωτής! Ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε το μοναδικό γκολ (1-0) στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Ράγιο Βαγιεκάνο και χάρισε στους Ροχιμπλάνκος το τρίποντο της νίκης. Οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα απέναντι στην αξιόμαχη Ράγιο Βαγιεκάνο, αλλά ο 27χρονος επιθετικός έλυσε τον Γόρδιο Δεσμό και οδήγησε την ομάδα του σε μια υπερπολύτιμη νίκη.

Στο 64’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν κόρνερ και γέμισαν με κόσμο τα καρέ του Αλμπέρτο Γκαρσία. Οι Ροχιμπλάνκος εκτέλεσαν το κόρνερ, ο Σάβιτς πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Γκριεζμάν με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση και στα τελευταία λεπτά δημιούργησαν φάσεις στην εστία του Ομπλακ.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε πιέστηκε,  αγχώθηκε, αλλά τελικά κράτησε το 1-0 και πήρε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Από την άλλη, η Ράγιο, αν και έδειξε καλύτερο πρόσωπο από ότι στην πρεμιέρα απέναντι στη Σεβίλλη (1-4), δέχθηκε τη δεύτερη σερί ήττα και παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας.

Δείτε το γκολ του Γκριεζμάν:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ