Βαγιαδολίδ – Μπαρτσελόνα 0-1

Βαγιαδολίδ – Μπαρτσελόνα 0-1

Οι Μπλαουγκράνα επικράτησαν εκτός έδρας της Βαγιαδολίδ με 1-0 χάρη στο γκολ του Ντεμπελέ – Στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε γκολ των γηπεδούχων ως οφσάιντ, μετά από χρήση του VAR.

Με ένα γκολ του Ουσμάν Ντεμπελέ στο 57’ και μία υπόδειξη οφσάιντ μέσω VAR στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, η Μπαρτσελόνα πέρασε νικηφόρα (0-1) από την έδρα της Βαγιαδολίδ και έκανε το «2 στα 2» στη φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε τα βρήκε σκούρα απέναντι στους γηπεδούχους, αλλά το γκολ που πέτυχε ο Γάλλος ήταν αρκετό για να φύγει με το τρίποντο της νίκης από το «Χοσέ Θορίγια».

Οι Μπλαουγκράνα στο πρώτο ημίχρονο εγκλωβίστηκαν από την πολύ καλά στημένη Βαγιαδολίδ και μοιραία οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα με το σκορ κολλημένο στο 0-0. Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου οι Καταλανοί βρήκαν το γκολ που έψαχναν με τον Ουσμάν Ντεμπελέ. Στο 57’ ο Σέρτζι Ρομπέρτο γύρισε με το κεφάλι και ο Γάλλος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε παρά την ώθηση που τους έδωσε το γκολ του Ντεμπελέ, δεν μπόρεσαν να πετύχουν δεύτερο τέρμα και παραλίγο να το πληρώσουν ακριβά. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης η Βαγιαδολίδ σκόραρε με τον Κέκο, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από χρήση του VAR ως οφσάιντ. Ετσι, η Μπαρτσελόνα κατάφερε – έστω και με δυσκολία – να αποδράσει με το διπλό από το Βαγιαδολίδ.

Δείτε τη χαρακτηριστική φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ