Στη Βαλένθια με κανονική μεταγραφή ο Γκέντες

Στη Βαλένθια με κανονική μεταγραφή ο Γκέντες

Ο 21χρονος Πορτογάλος επιθετικός θα μεταβεί σήμερα (28/8) στη Βαλένθια, προκειμένου να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με τη Βαλένθια.

Κάτοικος Βαλένθια θα παραμείνει ο Γκονσάλο Γκέντες… Και αυτό γιατί ο ισπανικός σύλλογος H Βαλένθια ανακοίνωσε την απόκτηση του Πορτογάλου επιθετικού από την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον παίκτη να επιστρέφει στο Μεστάγια με κανονική μεταγραφή, αφού πέρυσι αγωνίστηκε στις νυχτερίδες ως δανεικός.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο 21χρονος διεθνής θα μεταβεί σήμερα (28/8) στη Βαλένθια, προκειμένου να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με τις νυχτερίδες, οι οποίες κατέβαλαν 40.000.000 ευρώ στη γαλλική ομάδα, ενώ άλλα 17.000.000 θα δοθούν με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο Γκουέντες εντάχθηκε το 2005 στα τμήματα υποδομής της Μπενφίκα και έκανε τον Απρίλιο του 2014 το επαγγελματικό ντεμπούτο του στην δεύτερη ομάδα του συλλόγου. Τον Οκτώβριο του 2014 έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα των «αετών», ενώ τον Ιανουάριο του 2017 εντάχθηκε στο δυναμικό της Παρί Σεν Ζερμέν. Όμως, αγωνίστηκε σε μόλις οκτώ παιχνίδια με τη γαλλική ομάδα κι έτσι τη σεζόν 2017-18 παραχωρήθηκε με τη μορφή του δανεισμού στη Βαλένθια. Εκεί είχε απολογισμό 6 γκολ και 11 ασίστ σε 38 αγώνες και φαίνεται ότι «έπεισε» τους ανθρώπους της ισπανικής ομάδας, οι οποίοι έσπευσαν να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ