Νέα σενάρια των Ισπανών για Ρομπέρτο

Νέα σενάρια των Ισπανών για Ρομπέρτο

Δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου αναφέρουν πως η Εσπανιόλ προσπαθεί να βρει την «φόρμουλα» για να λύσει την συνεργασία της με τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Ο Ρομπέρτο δεν βρίσκεται στα πλάνα της Εσπανιόλ για τη νέα αγωνιστική περίοδο και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, η διοίκηση των Καταλανών θέλει ν’ αποδεσμεύσει τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Πάντα με βάση τα τελευταία ρεπορτάζ ισπανικών ιστοσελίδων, οι ιθύνοντες της Εσπανιόλ αναζητούν «φόρμουλα» για να λύσουν την συνεργασία τους με τον Ρομπέρτο, καθώς ο προπονητής της ομάδας της Βαρκελώνης, Ρούμπι Σισίλια δεν υπολογίζει τον έμπειρο τερματοφύλακα. Όλα μάλιστα αναφέρουν ότι το θέμα θα τελειώσει άμεσα, καθώς είμαστε στις τελευταίες μέρες του Αυγούστου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες μέρες υπήρχαν δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου που ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ρομπέρτο, επισημαίνοντας μάλιστα πως είναι πιθανό το ενδεχόμενο επιστροφής του Ισπανού στην Ελλάδα. Στα σχετικά δημοσιεύματα γίνονταν λόγος για ερυθρόλευκο ενδιαφέρον που δεν αφήνει ασυγκίνητο τον Ρομπέρτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ