Συνελήφθη και κινδυνεύει με φυλάκιση ο Πικέ!

Συνελήφθη και κινδυνεύει με φυλάκιση ο Πικέ!

Μπλεξίματα για τον σταρ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος συνελήφθη από την τροχαία της Καταλονίας. Ο Πικέ οδηγούσε με μη έγκυρη άδεια οδήγησης και κινδυνεύει ακόμη και με έξι μήνες φυλάκισης!

Ντράβαλα με την αστυνομία είχε ο Ζεραρ Πικέ. Ο λόγος που ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα συνελήφθη την Παρασκευή από την τροχαία, ήταν ένα πρόβλημα με την άδεια οδήγησης του.

Συγκεκριμένα κρίθηκε από τα αρμόδια όργανα ως άκυρη, κάτι που σημαίνει ότι ο 31χρονος αμυντικός κινδυνεύει με έξι μήνες φυλάκισης.
Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Ισπανίας η Αστυνομία σταμάτησε τον Πικέ περίπου στις 15:00 την Παρασκευή και του ζήτησε να ελέγξει τα χαρτιά του (δίπλωμα, άδεια κυκλοφορίας κτλ).

Λίαν συντόμως οι άνθρωποι της Τροχαίας διαπίστωσαν ότι ποδοσφαιριστής της Μπαρτσα οδηγούσε παράνομα. Κι αυτός καθώς όπως αναφέρουν δεν είχε καθόλου πόντους στο δίπλωμα του εξαιτίας προηγούμενων παραβάσεων.

Πλέον ο Πικέ θα δικαστεί για τη συγκεκριμένη παράβαση και κινδυνεύει με έξι μήνες φυλάκισης και πρόστιμο 6.000 ευρώ ή 90 μέρες κοινωνικής εργασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ