Το «καυστικό» tweet της Ατλέτικο Μαδρίτης για την απουσία του Γκριεζμάν από την τριάδα της FIFA

Το «καυστικό» tweet της Ατλέτικο Μαδρίτης για την απουσία του Γκριεζμάν από την τριάδα της FIFA

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε ένα «καυστικό» tweet σε σχέση με την απουσία του Αντουάν Γκριεζμάν από την τριάδα των παικτών που θα διεκδικήσουν το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της σεζόν της FIFA.

Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστή η τριάδα των ποδοσφαιριστών που θα διεκδικήσουν το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της σεζόν 2017-2018, η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε ένα «καυστικό» tweet με αποδέκτη τη FIFA, εκφράζοντας έμμεσα τη διαφωνία της για τη μη συμπερίληψη του Αντουάν Γκριεζμάν στους υποψήφιους.

Οι παίκτες που θα διεκδικήσουν το βραβείο είναι οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Λούκα Μόντριτς και Μοχάμεντ Σαλάχ, με τις απουσίες των Λιονέλ Μέσι και Γκριεζμάν να είναι οι πιο ηχηρές.

Στη σχετική φωτογραφία που ανέβασαν οι Ροχιμπλάνκος, φαίνεται ο Γάλλος επιθετικός με τα τρόπαια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, του Europa League και του ευρωπαϊκού Super Cup, τα οποία κατέκτησε με τις φανέλες της εθνική Γαλλίας και της Ατλέτικο, υποδεικνύοντας έτσι τους λόγους για τους οποίους θεωρούν άδικη την απουσία του 27χρονου από την τριάδα.

Όσο για τη λεζάντα, οι Μαδριλένοι έχουν γράψει χαρακτηριστικά: «Δίχως λόγια».

Η ανάρτηση της Ατλέτικο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ