Ο Γκριεζμάν θέλει να παίξει στην ομάδα του Μπέκαμ!

Ο Γκριεζμάν θέλει να παίξει στην ομάδα του Μπέκαμ!

Ο Αντουάν Γκριεζμάν δήλωσε πως θέλει να κλείσει την καριέρα του στο MLS και την ομάδα του πρώην άσου της Γιουνάιτεντ, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Παρί Σεν Ζερμέν.

Την επιθυμία να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και στο MLS, εξέφρασε για ακόμη μία φορά ο Αντουάν Γκριεζμάν.

Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, φιλοξενήθηκε σε ειδικό αφιέρωμα της εφημερίδας L Equipe -μαζί με τους συμπατριώτες και συμπαίκτες του στους ροχιμπλάνκος, Λούκας Ερναντεζ και Τομά Λεμάρ- και με την ευκαιρία, επανέλαβε ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στις ΗΠΑ.

Μάλιστα, ο Γκριεζμάν, αποκάλυψε ότι στόχος του είναι να φορέσει την φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, δηλαδή της ομάδας που ίδρυσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η οποία θα ενταχθεί στο MLS το 2020: «Εάν με θέλει στην ομάδα του, θα πάω. Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στο MLS. Μένει να δούμε, εάν η ομάδα μου θα είναι στο Μαϊάμι ή στο Λος Άντζελες. Είναι δύο καλές πόλεις. Μου αρέσει πολύ αυτή η κουλτούρα του θεάματος που υπάρχει στις ΗΠΑ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ