Αποδοκιμάστηκε ο Σιμεόνε στο Metropolitano

Αποδοκιμάστηκε ο Σιμεόνε στο Metropolitano

Μέρος της ερυθρόλευκης κερκίδας στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Εϊμπάρ, αποδοκίμασε τον Ντιέγκο Σιμεόνε όταν έβγαλε από τον αγώνα τον Ροντρίγκο επιστρατεύοντας τον Μπόρχα Γκαρσές!

Ήταν το 70ο λεπτό του παιχνιδιού της Ατλέτικο κόντρα στην Εϊμπάρ. Το σκορ ήταν ακόμα 0-0. Η Ατλέτι έμοιαζε πελαγωμένη και η Εϊμπάρ έτοιμη να της «κλέψει» μέσα από τα χέρια ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε αναζητούσε μια επιθετική λύση. Επέλεξε να ρίξει στη «μάχη» τον 19χρονο Μπόρχα Γκαρσές βγάζοντας τον Ρόντρι. Απόφαση που δεν άρεσε σε κομμάτι της κερκίδας που αποδοκίμασε έντονα τον Αργεντινό κόουτς!

Ο μέσος των Ροχιμπλάνκος ήταν ένας από τους διακριθέντες του αγώνα, αλλά ο Τσόλο προτίμησε να τον θυσιάσει για να αφήσει τον Κόκε και τον Σαούλ στο κέντρο που μάλλον δεν έκαναν και το καλύτερο παιχνίδι τους με τη ροχιμπλάνκα φανέλα. Αυτό οδήγησε το πλήθος να επικρίνει την απόφαση του προπονητή τους. Ο Ροντρί αποχώρησε για τον πάγκο εν μέσω χειροκροτημάτων και με τον ίδιο τρόπο έγινε δεκτός ο Μπόρχα.

Η απόφαση του Τσόλο ήταν αυτή που «εξόργισε» τους οπαδούς των Ροχιμπλάνκος. Βέβαια, ο νεαρός άσος, που προβιβάστηκε στη μεγάλη ομάδα φέτος, συνόδεψε το ντεμπούτο του με το γκολ της ισοφάρισης στην εκπνοή του αγώνα (94′) και κάπως έτσι δικαίωσε τον προπονητή του!

Ερωτηθείς για τις αποδοκιμασίες, ο πολύπειρος προπονητής απάντησε: «Οι άνθρωποι έρχονται στο στάδιο και είναι πολύ παρορμητικοί, βλέπουν ότι ένας παίκτης τα πηγαίνει καλά, τον ξεχωρίζουν, αλλά ο προπονητής που εργάζεται με τους παίκτες καθημερινά σκέφτεται ότι πρέπει να ενισχύσει την επίθεση για να κερδίσει τον αγώνα , να βάλει έναν φορ, και τελικά αυτός ο παίκτης μπήκε και σκόραρε το τέρμα που μας χάρισε την ισοπαλία»

Να επισημάνουμε εδώ, ότι ο Τσόλο Σιμεόνε είναι ο πιο επιτυχημένος προπονητής των Μαδριλένων, έχοντας κατακτήσει 1 πρωτάθλημα, 1 Copa del Rey κι 1 ισπανικό Super Cup εντός των τειχών, συν 3 ευρωπαϊκά Super Cup και 1 Europa League ξεπερνώντας τον θρυλικό Λουίς Αραγονές ο οποίος είχε συνολικά έξι τίτλους (1 La Liga, 3 Copa del Rey, 1 Supercopa κι ένα Διηπειρωτικό).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ