Μπέιλ: «Τώρα δεν παίζουμε μόνο για έναν παίκτη»

Μπέιλ: «Τώρα δεν παίζουμε μόνο για έναν παίκτη»

Ο 29χρονος Ουαλός σούπερ σταρ, έδωσε τις δικές του απαντήσεις για τον πρώην συμπαίκτη και προπονητή του.

Ο Ουαλός άσος της Ρεάλ Μαδρίτης Γκάρεθ Μπέιλ μίλησε στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης και αναφέρθηκε στον αντίκτυπο που είχε η αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ισπανική ομάδα.

«Προφανώς και η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική όταν έχει φύγει ένας τόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής. Τώρα είμαστε περισσότερο ομάδα, δουλεύουμε περισσότερο για το σύνολο και όχι για έναν ποδοσφαιριστή»

Από την κριτική του «εκρηκτικού» Ουαλού εξτρεμ δεν ξέφυγε και ο πρώην προπονητής της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν. Μπορεί οι δυο τους στην Ρεάλ Μαδρίτης να κατέκτησαν 3 φορές την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του Champions League, μπορεί ο 29χρονος Ουαλός να μέτρησε 21 γκολ και 7 ασίστ σε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, όμως τα παράπονα και οι περίεργες σχέσεις μεταξύ Μπέιλ-Ζιντάν πάντοτε υπήρχαν.

Με αυτόν τον τρόπο, φαίνεται να αιτιολογείται και η διακριτική υπεκφυγή του Ουαλού εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει εάν ο Ζινεντίν Ζιντάν ή ο Τζουλέν Λοπετέγκι είναι καλύτερος προπονητής. Πολύ απλά ο διεθνής μέσος δεν απάντησε.

Πάντως, ο Γκάρεθ Μπέιλ έχει ξεκινήσει αρκετά δυναμικά την φετινή σεζόν, μετρώντας 3 γκολ και 2 ασίστ σε 4 συμμετοχές στο Ισπανικό πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ