Ο Μέσι διώχνει τον Σεμέδο από την Μπαρτσελόνα!

Ο Μέσι διώχνει τον Σεμέδο από την Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με το «Don Ballon» η τραγική εμφάνιση του Σεμέδο στο παιχνίδι με την Σοσιεδάδ προκάλεσε την οργή του Αργεντινού, ο οποίος ζήτησε την απομάκρυνση του Πορτογάλου.

Το καλοκαίρι του 2017 η Μπαρτσελόνα «χρύσωσε» με 30 εκατ. ευρώ την Μπενφίκα και έκανε δικό της τον Νέλσον Σεμέδο. Οι Μπλαουγκράνα πίστεψαν στο ταλέντο του Πορτογάλου αμυντικού, αλλά η εξέλιξή του δεν τους δικαίωσε. Οι εμφανίσεις του Ιβηρα μπακ τις περισσότερες φορές είναι απογοητευτικές, με αποτέλεσμα πλέον να βρίσκεται πολύ δύσκολη θέση.

Στο τελευταίο παιχνίδι των πρωταθλητών Ισπανίας στο «Ανοέτα» με αντίπαλο τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, υπέπεσε σε αρκετά λάθη και κατά κοινή ομολογία ήταν ο αδύναμος κρίκος στην άμυνα της Μπαρτσελόνα. Η εικόνα ήταν τέτοια που προκάλεσε την οργή του Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού να τον αντικαθιστά στο ημίχρονο.

Η εμφάνιση του Σεμέδο εξόργισε ακόμα και τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος σύμφωνα με το «Don Ballon» ζήτησε την απομάκρυνσή του από την Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός έβαλε στο… μάτι τον Πορτογάλο αμυντικό, το μέλλον του οποίου πλέον φαντάζει δυσοίωνο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ